black friday og vild rabatkode til jer // Ny video.

Direkte link til Poster Store..

Hello sweeties and welcome back! Den her uge har været så crazy for mig, som i virkelig helt uvirkelig! Jeg lover snart at løfte sløret for en vild mulighed jeg har fået, og som jeg har valgt at tage, og jeg har vitterligt ikke været mere glad! Det er en sindssyg fremtid jeg går i møde, og jeg glæder mig helt vildt! Der venter sig en spændene tid lige rundt om hjørnet, og det er vitterligt en drøm der endelig er gået i opfyldelse, og det bliver så vildt! Ej jeg glæder mig til at fortælle mere, og lukke jer ind i min hverdag igen! IIIIH!

Men nu til noget endnu federe, og noget som vi bestemt også skal fejre i dag, nemlig Black Friday! Den dag på året hvor det hele går amok, der er rabatter overalt og det har nærmest ikke været billigere! Jeg har vitterligt den bedste og vildeste rabatkode til jer, og som i nok godt kan se på titlen af videoen, så har jeg simpelthen teamet op med skønne Poster store igen, og det her, det er bliver for vildt! Denne gang kan jeg nemlig give jer helt op til 55% inde på hjemmesiden, og det er altså bare for vildt! 55%?! Det gælder ikke kun denne fredag, men hele weekenden og til og med den 30 november! Med min kode: nicolinepraus55, så får i altså simpelthen 55% inde på webshoppen! Det er altså bare at gå amok, fordi deres plakater er i forvejen billige, og helt igennem magiske! Oppe i videoen kan i også se hvilke jeg klikkede hjem, og hvor jeg har tænkt mig at bruge dem!

Det skal dog siges det gælder kun på deres plakater, og ikke rammer eller selection kollektionen, men der er altså også en masse at hente, og i får dem nærmest kastet i hovedet! Der er altså en masse fine plakater at hente her, og hvis man er lidt usikker eller i tvivl om hvad man skal købe, så kan man finde en masse inspiration lige her, og måske få lyst til at anskaffe sig en billedvæg, det er altid et hit! Måske der også skal shoppes lidt julegaver? Det er bare med at få shoppet amok, fordi så høj har koden aldrig været før og plakaterne er altså så smukke!

Skal i ind og klikke nogle plakater hjem eller har i andre ting i skal shoppe på black friday? Måske julegaver?
Rigtig god shopping til jer alle og pas nu på jer selv! Kys N.

Synes godt om