black friday hos leiberg.dk

//Samarbejde Med Leiberg.dk

Kjole - her.

Skjorte - Her.

Gul Skjorte - Kan findes her, med hele 80%!

Black Friday er kommet, og det er nok en af de dage som de fleste går og venter på, fordi det er her man kan høste en masse rabat! Denne her gang har det været lidt mere black week, da mange butikker og webshops er startet før tid, for at skåne alt for meget trafik, nu hvor vi har denne her grimme sygdom Corona. Mit arbejde, Pandora, har kørt med det fra torsdag til mandag med 20% på næsten alt, og så er der også en anden webshop, som har valgt at hoppe med, bare nærmest hele ugen.. det er selvfølgelig skønne LEIBERG.

I har hørt mig snakke om Leiberg 1000 gange før, og jeg har samarbejdet med dem efterhånden et par gange, men det er også virkelig min yndlings shop online, og så er det de skønneste mennesker bag firmaet - elsker alt ved dem, og alle de mærker de har! De spurgte om jeg havde lyst til at lave lidt larm her til Black Friday, og det er et af de eneste samarbejder jeg har her under Black Friday, fordi jeg gerne vil ligge ren fokus på dem, fordi de fortjener det og er mega seje og skønne! De har kørt med Black week, så man har kunne få nærmest 25% på alt inde på deres hjemmeside, og endda højere rabatter flere steder.. Min Neo Noir kjole, som jeg viste jer sidst, den er fx sat ned med 50 procent derinde, så den koster ingenting (find den her..) og den er stadig en af mine favoritter! Men nu har de altså som sagt procenter på nærmest alt, og det i ser oppe på billederne, det er bare nogle fine og lækre ting! Alt sammen noget jeg knuselsker, og som alle sammen er med så fin en rabat! Den guletrøje/skjorte som i ser, den er faktisk helt nede med 80%?!! Det bliver ikke billigere, og den er så skøn - find resten af de skønne ting med 80%, lige her! Sammen med en mega fin bodystocking under og også til et par jeans - ej jeg glæder mig til at bruge den, den er så skøn! Alle tingene deroppe har jeg i en str 36, og det passer mig så fint!

Skal i ind og shoppe lidt hos Leiberg? Måske købe lidt fra Neo Noir, A View eller noget helt trejde? Hvad er det bedste køb har gjort jer under Black Friday?
xx N.

Synes godt om

Kommentarer