Birthday Brunch.

Halløjsa alle sammen!
Jeg beklager at bloggen har stået så stille i denne uge, men jeg har haft travlt på arbejde, ligget syg og været sammen med mine veninder, og faktisk været ude det meste af dagen. Vejret er simpelthen så fantastisk, så jeg har nydt det og haft en del at se til, men nu er der tid til et lille indlæg, denne dejlige søndag. Jeg er nu gået officelt på ferie, og har ferie de næste 2 uger, hvilket er noget jeg virkelig har set frem til, og det er endda selvom der ikke er de største planer. Jeg har nogle planer med nogle veninder, en smuttur til Odense og ellers bare ro og hygge, og selvfølgelig en masse arbejde på bloggen. Så det er en dejlig ferie jeg går i måde, hvor alting kan ske, og noglegange er det også bare rart, ikke at have nogle planer - det lækkert!

I dag har jeg holdt min fødselsdag for min skønne familie, som kørte en smuttur til Vejle, for at få lidt brunch og opleve Vejles smukke bølger. Jeg havde lavet den helt store brunch menu, så der manglede ingenting og det var så hyggeligt, og skønt de ville komme forbi og fejre mig. Jeg har fået nogle helt igennem fantastiske gaver, og de var alle sammen nogle jeg ønskede mig, så det var bare lækkert og intet skal byttes! Efter brunch gik vi os som sagt en lang tur, og nød det helt igennem fantastiske vejr, og så smuttede de mod Fyn igen. Planen var endelig jeg skulle have været med retur, men jeg tager lige nogle flere dage herhjemme, inden jeg smutter mod Fyn! Gaverne skal i nok for at se i den nærmeste fremtid, men jeg er ihvertfald glad for det hele og taknemlig! Det er kun dejligt at blive fejret og forkælet - det siger man ikke nej til.

Hvad har i fået weekenden til at gå med, og har i også fået nydt den dejlige sol? Projekt solbrun er gået i gang hos mig, så jeg ligger mig ofte ned i parken og nyder solen og læser i en god bog! Det er så hyggeligt!
xoxo N.

Synes godt om

Kommentarer