Billedvæg fra desinio // Gave fra naboen.

Halløjsa alle sammen.
Nu er min fridag også snart slut, men det har nu også været en vild en - med en masse praktiske og dejlige ting, så det skønt! Jeg har fået trænet, været oppe ved lægen med mit øre og været ude og hente medicin efterfølgende (yes, der var et problem derinde, som de ikke kunne finde ud af hvad var eller er, så nu jeg kommet på medicin - så fedt!), fået farvet mit hår pink igen - yay!, været sammen med min bedsteveninde, fået gået en tur, gjort lejligheden ren og fået styr på en masse andre ting - generelt en meget praktisk, men sjov dag! Det med mit hår er blevet pink igen, er bare fantastisk og hvor var det skønt med lidt selvforkælelse! I kan se det allerede nu, over på min Instagram (Nicolinepraus), og det skal også nok snart ramme bloggen - det lover jeg! Samtidig så har jeg vlogget hele min dag i dag og forsætter indtil den slutter, så den video kan i glæde jer til! Jeg regner med at få den redigeret i morgen, og så få den op lørdag, men nu må vi se - men det så skønt at være tilbage på youtube, og jeg har så mange video ideer som skal filmes, så glæd jer!

Men indlægget i dag skal faktisk ikke handle så meget om min fridag, men mere om noget der skete for få uger tilbage - og som virkelig har været den vildeste gave og på en måde vildeste kærligheds erklæring længe. Den smukke billedvæg, som i ser oppe på billederne, den har jeg nemlig været så heldig at få i gave af min bedsteveninde. Hun overraskede mig med en masse billeder som hun selv har udvalgt og sammensat til mig, og sammen fik vi skabt væggen - men alt i ser og måden de hænger på, er hendes arbejde! Hun syntes jeg fortjente det fordi jeg er som jeg er og knokler som jeg gør, og så selvfølgelig fordi hun holder utrolig meget af mig - så det var verdens vildeste gave og sødeste kærlighedserklæring, og jeg elsker væggen! Det er den smukkeste og fineste væg, som har gjort meget for min stue, og som samtidig har skabt en masse liv - det så smukt! Jeg sidder ofte bare og kigger på billederne når jeg sidder og arbejder, og bliver virkelig inspireret, så jeg er glad og syntes virkelig det den bedste fødselsdagsgave man nogensinde kunne ønske sig! Billederne er smukke, de skaber varme, og samtidig så passer de bare så perfekt sammen - ej jeg er så glad!

Min søde bedsteveninde har en rabatkode, som i kan gå ind og bruge, hvis i vil have sådan en fin billedvæg, som jeg har fået eller hvis i bare generelt mangler nyt liv i lejligheden - billeder kan virkelig skabe noget magisk, og vildt! Det er som om de fortæller en historie, uden overhovedet at sige noget! Rabatkoden gir hele 30% inde hos Desinio, og gælder fra d. 11 juni til og med d. 16, og kan som sagt bruges på alt, pånær rammer, handpicked og personlige plakater - men der er stadig en masse andet der kan købes, så det er bare at gå amok! Koden er: Hoegh30! Jeg elsker ihvertfald min væg, og syntes den har gjort det vildeste for stuen - så vild med den!

Kender i til Desinio og har i nogle af deres plakater, eller skal i ind og shoppe lidt nu? Hvilket et af billederne der oppe er jeres favorit?
xoxo N.

Synes godt om

Kommentarer