Big things are happening // Im moving.

Åh det her indlæg har jeg på mange måder glædet mig til at udgive, og samtidig gået længe og overvejet om jeg skulle vente med det, indtil alting var på plads - men nu kommer det altså ud! Der er sket så meget for lille mig, indenfor den sidste uge, og jeg har skulle tage en masse valg, men heldigvis valg, som gør min fremtid 1000 gange bedre, og som gør mig glad og rolig. Jeg har virkelig været på arbejde og har skulle snakket med en masse mennesker, har skulle gøre en masse opkald og fået afmeldt en masse, men nu er der vidst en smule styr på det der lige skal være styr på, og derfor kan jeg nu, med glæde fortælle.. at... JEG FLYTTER! Jeg flytter simpelthen tilbage til Odense, og jeg er simpelthen så glad og stolt over den beslutning, også fordi jeg så kan komme ud af min lejlighed i Vejle, som jeg ikke har været så glad for, her til sidst. Der har været for mange problemer, og ting der har gjort at lejligheden ikke har føltes som mit hjem, og nu kan jeg mærke jeg skal videre.. Jeg har 1 måned tilbage deroppe, og skal være ude d. 31/10, men jeg glæder mig allerede som et lille barn! Og hvad skal der så ske, tænker i nok?

Jo jeg flytter simpelthen tilbage til Odense, også fordi jeg har fået arbejdet her i byen, igen - yay! Jeg var til samtale hos Pandora, og fik jobbet lige efter - hvilket gjorde jeg sagde ja, og har nu opsagt min stilling hos Bahne (den jeg var blevet tilbudt), og skal allerede starte hos Pandora d. 16/10. Jeg er færdig som elev d. 15/10, så det er dagen efter, og jeg har også sidst dag hos Bahne d.15/10, så det hele sker meget hurtigt og det hele virker også meget voldsomt, men gud hvor jeg glæder mig! Jeg glæder mig til at komme retur til Odense og generelt Fyn, og kunne være sammen med min familie igen, uden det kræver en masse planlægning eller togture - det bliver bare bedre! Samtidig var det en stilling jeg ikke kunne sige nej til, og jeg glæder mig allerede til at komme igang! Det hele er simpelthen så spændende, og det bliver godt at komme retur til smykkerne igen - det er jo min passion!

En ting jeg dog vil savne i Vejle er de skønne venskaber jeg har fået oprettet, og selvfølgelig min skønne nabo og bedsteveninde, inden ved siden af! Gud hvor jeg kommer til at savne hende og bare det at have hende tæt på mig, og kunne gå ind til en kop kaffe, eller hvis man har brug for hjælp, eller hvis en håndværker vil ind. Hun har virkelig været en kæmpe hjælp i Vejle, og jeg vil savne hende og hendes selskab voldsomt! Bare det med vores træninger også osv - jeg er sikker på der bliver grædt den dag jeg flytter, og det gælder for os begge - tror det bliver en smule hårdt og følsomt.. Men heldigvis kan vi facetime, ALOT, og besøge hinanden igen, fordi det skal vi!

Så ja der sker en masse ting lige nu, og jeg er igang med den store bolig søgning her i Odense! Jeg skal ud og se på en lejlighed her i Odense senere i dag, og håber rigtig meget jeg får den! Den har 3 værelser, ligger i det skønneste kvarter og er lige i centrum, og så den ikke langt fra arbejde, og jeg kan overtage den her d. 1 november, så jeg krydser alt jeg kan, og håber fremvisningen går godt og jeg bliver valgt! Ellers så leder jeg bestemt videre, og hvis i kender nogen eller ved noget, så må i også meget gerne kontakte mig, jeg er åben for alt og har et budget på max 8.000 med alt, så skriv endelig hvis i ved noget - det ville være en kæmpe hjælp!

Men ja der sker en masse i mit liv + jeg har en eksamen her d. 8 oktober, men det er også fint! Det dejligt at der er kommet styr på min fremtid, og der er planer for hvad jeg skal - nu skal eksamen, og min sidste tid hos Bahne nydes, og så starter et nyt kapitel her i Odense igen, og det bliver skønt!
Kys N.

Synes godt om

Kommentarer