Beauty Wishes #2.

Mascara - Her // Rodial Dragon's blood eye mask - Her // Olie fra Rituals - Her // Nars Læbestift - Her // Rodial Vitamin C - Her.


Hello Sweeties. Så skulle der lige gå nogle dage igen, men mit liv kører altså bare derudaf med en masse spændene ting, og med en lille Nico her, som prøver at holde sammen på det hele. Jeg ville lyve hvis jeg sagde jeg var tip top, men jeg prøver og det går bedre og bedre for hverdag, så det fantastisk! Jeg tror nogle gange at grunden til jeg har de her nedture, også skyldes hele Corona situationen, som påvirker en lidt mere, end hvad man lige tror, men måske på mandag ændre det hele sig, nu må vi se med pressemødet i morgen - det spændene!

Men i dag tænkte jeg at jeg ville vise jer nogle af de beauty ønsker som jeg har i øjeblikket, og som meget gerne måtte lande i min samling! Dem i ser oppe på billedet er nogle jeg dagligt går ind og kigger på, og virkelig overvejer at klikke hjem, da det enten er noget jeg vildt gerne vil prøve eller som jeg bare syntes jeg mangler! Mascaraen fra Maybelline er konstant udsolgt, så hvergang jeg vil klikke den hjem, så kommer jeg for sent, så er den simpelthen væk igen! Det er første gang en mascara er blevet så hypet, men min veninde har den og snakker også ret godt om den, så jeg skal altså bare have den hjem til samlingen snart, da jeg faktisk også går lidt og mangler en mascara, så den ville altså være et most! Produkterne fra Rodial er nogle jeg længe gerne har ville prøve, også fordi jeg lige nu læser en bog fra hende som står bag mærket, så jeg ville elske at prøve nogle af hendes produkter - specielt Dragon blood serien, den har fået sindssyg meget omtale både i hendes bog, men også i virkeligheden, så den vil jeg vildt gerne prøve! Olien fra Rituals har jeg prøvet før og er bare en virkelig need i min samling, så når butikkerne åbner igen, så skal jeg ind og have købt den i full size, fordi den er fantastisk, både til ansigtet men også hele din krop - elsker den! Og læbestiften fra Nars er mere fordi jeg syntes den er så fin, og virkelig er et produkt jeg gerne vil eje, og prøve - farven passer så perfekt ind i min samling, og er en jeg ville bruge på daglig basis!

Det er lidt de beauty ønsker jeg har i øjeblikket, og jeg tænker at de her indlæg skal komme 1-2 gange om måneden måske, bare for at give jer en lille smule inspiration! Jeg elsker makeup og elsker at opdage nye ting, prøve nye ting af og generelt blive klogere inde for det felt, så jeg håber i vil kunne lide det fremadrettet!
Er der nogle af produkterne deroppe, som i har prøvet og som i kan anbefale? Smid gerne en kommentar hvis, så jeg kan blive lidt klogere på produkterne!
Kys N.

  • beauty

Synes godt om

Kommentarer