beauty news.

Setting Spray - Her // Eye Patches - Her.

Hello sweeties! Så er det mandag og en ny uge er startet og jeg har haft den bedste start på en ny uge, med et fantastisk opkald! Hele min hverdag og fremtid er faldet på plads, og jeg er simpelthen så glad - helt sikkert den bedste start på en mandag, iiiih! Jeg lover at fortælle jer meget mere om det opkald snarest, men det er vitterligt en glad Nico, som nærmest ikke kan være i sig selv.. Når ens drøm endelig er gået i opfyldelse, så det bare fantastisk, yay!

Men jeg tænkte vi skulle starte ugen ud med et lille haul, fra min tur i København i lørdags. Jeg var på en lille shoppetur over i hovedstaden, og det var simpelthen så hyggeligt, også selvom jeg ikke kom hjem med så meget, som jeg havde frygtet, MEN der kom lidt. Jeg har købt disse 2 nye produkter, som jeg seriøst har ville prøve længe, specielt den skønne setting spray fra Anastacia, og begge produkter er fundet på tilbud hos skønne Sephora. Jeg gav 150 kr for setting spray og 149 for eye patches, fra Pixi! Jeg elsker Eye Patches, og bruger dem ofte hver morgen, for at gøre mig lidt mere frisk og fjerne hævede områder. Jeg har lige prøvet dem her til morges, og indtil videre er jeg godt tilfreds! De køler skønt, og efterlader min hud smooth, så jeg er fuldt ud tilfreds! Lover at holde jer opdateret omkring produkterne, hvis i vil vide hvordan de spiller, og som sagt, jeg er virkelig spændt på settting sprayet!

Har i prøvet nogle af disse produkter, og hvad er jeres mening omkring dem? Kan i anbefale andet fra Pixi eller Anastacia, så skriv det gerne! Jeg har virkelig mine øjne på de to lige nu, så skriv skriv skriv!
Rigtig god mandag til jer alle, Kys N.

Synes godt om

Kommentarer