Beauty Favoritter Lige Nu.

Bryn produkt - Kan købes i Normal til 26 kr // Bronzer - Her // Mascara - Her // Øjenskygge base - Her // Palette - Her.

Halløjsa alle sammen og glædelig 5 december! Jeg håber i har haft en helt igennem fantastisk lørdag, og at i har lavet eller været sammen med nogle i elsker. Min lørdag har været helt igennem fantastisk, helt fra start til slut. Jeg har fået ordnet alle mine julegaver, pånær den til min mor, da hun var med i dag, så jeg kunne ikke købe hendes, også har jeg forkælet mig selv, med de fedeste sko fra Tommy Hilfiger. Hvis i følger mig på Instagram, så har i sikkert set dem, og hvis ikke så kan i følge mig her.. MEN jeg knuselsker dem, og de skal nok også blive vist frem herinde, bare vent og se! De er i hvert fald de fedeste støvler jeg har, og gud hvor jeg glæder mig til at få dem i brug - så skønne! Lige en lille julegave fra mig til mig.. Det blev dem frem for en Prada taske, og jeg er nu meget godt tilfreds med mit valg - ikke flere tasker til samlingen.. for nu.

Men dagens indlæg skal faktisk slet ikke handle om mine gaveindkøb eller mine nye fine støvler, det skal nemlig handle om mine beautyfavoritter, som jeg har i øjeblikket! Nogle af dem har i måske hørt mig snakke om før, og andet er måske nyt for jer, men det i ser oppe på billederne, det er det jeg knuselsker i min makeup rutine, lige nu! Paletten fra Noele Beauty har i hørt mig snakke om før, og jeg har lige haft en pause fra den, men lige nu forstår jeg ikke hvorfor jeg har haft det, fordi den her palette er fantastisk! Jeg elsker alt ved den, og farverne er helt igennem fantastiske og holder en hel dag! Jeg kan snildt være ude fra 08.00 til 22.00, og farverne sidder der stadig + så har du så mange muligheder med den her palette, og den er bare skøn! Bryn produktet fra Eylure er faktisk et nyt produkt som jeg har købt, men som allerede nu er en kæmpe favorit! Det får mine bryn til at sidde spot on, og så koster det sølle 26 kr i Normal?! Det for vildt, og de har en masse andre lækre produkter fra mærket Eylure, som jeg bestemt skal have tjekket ud - det er helt sikkert!

Jeg har prøvet at linke til de forskellige ting deroppe, men de fleste ting kan i finde enten i Normal eller i Matas, dog kan paletten vidst kun købes online, men jeg kan stadig varmt anbefale den, så smuk!
Hvilke produkter er jeres favorit i samlingen? Har i også fået nogle nye ind, eller fungere det hele bare for jer? Hvilket produkt burde jeg prøve næste gang? ;-)
God aften til jer alle sammen!
xx N.

Synes godt om

Kommentarer