SERIE ANBEFALINGER

Beautiful Iphone Covers From Artboxone.

// Magnolie Cover (med flip – som beskytter skærmen også) – her //

Hey sweeties.

I dag vil jeg gerne fortælle jer om 2 af mine covers, som jeg bruger til min iphone 6 plus, da de har været meget efterspurgte, eftersom i har set dem på snapchat (nicoboo) og instagram (nicolinepraus).. Coverne er også virkelig fine, og kan købes igennem Artboxone – som er en hjemmeside, der sælger alt fra covers til plakater til puder og meget mere! Jeg er i ihvertfald virkelig glad for mine 2 covers derfra, og så er de i de lækreste kvaliteter og prisen er helt fair! Samtidig er forsendelsen virkelig hurtig, og du har dine ting inden for få dage! Jeg kunne desværre kun finde det ene cover på deres hjemmeside, men hvis man er interessert i det andet i pink, kan det købes her.. Det er ihvertfald nogle fine covers og jeg elsker virkelig mine – og så har de også et kæmpe udvalg derinde, så der er ingen undskyldning for ikke lige at klikke forbi deres hjemmeside.. Desuden skal i holde godt øje med bloggen på søndag og generelt i December måned, da der kommer spændene ting op, som i måske kan vinde fra Artboxone.. Det kan i læse mere om på bloggen snart 😉

Men jeg håber i alle sammen har en rigtig god tirsdag, og nyder vejret som har været ganske fint i dag! Jeg havde faktisk en del ting jeg skulle i dag, men da min aftale blev aflyst i morges, har jeg haft en rigtig stille dag, som har stået på en masse praktiske ting herhjemme og om lidt vil jeg smutte i køkkenet, og bage nogle sunde muffins.. Hvis de er gode – lover jeg de kommer her op på bloggen!
Men hvad synes i om mine fine covers? Nogle i selv kunne finde på at købe og kender i til hjemmesiden?
Kys Nicoline.

//Produkterne er en gave fra Artboxone – men er 100% min egen mening.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SERIE ANBEFALINGER