Update På Mit Knæ - Hvad Nu?

Bagsiden Af Medaljen: Konkurrencer, Samarbejder Og Snobberi.

skaermbillede-2017-11-12-kl-15-23-25

Jeg har virkelig længe overvejet om det her indlæg overhovedet skulle ud, også fordi jeg er bange for at der er nogle i den her branche, som vil føle sig trådt på eller som vil reagere forkert på det her, fordi det er ikke ment som noget ondt, jeg har bare brug for at komme ud med alle de her tanker, som jeg har gået med de sidste par uger/dage, og hvorfor det har gjort, at jeg ikke har opdateret herinde eller på min instagram..

Jeg startede min blog for snart 3 år siden, og for mig var det fordi jeg elskede at skrive, tager billeder og fordi jeg gerne ville dele min glæde og hobby med andre.. Jeg havde aldrig troet at jeg ville kunne opleve så meget, som jeg har oplevet inden for de sidste 3 år eller komme til at arbejde med så anerkendte og store brands, som fx Max Factor eller Australian Bodycare.. Da jeg startede min blog, tænkte jeg slet ikke på alt det, det ville indebærer eller hvilke konsekvenser det også kunne have.. Jeg startede min blog fordi jeg havde lyst, og fordi jeg fandt det virkelig sjovt (det gør jeg stadig), men her på det sidste syntes jeg at den glæde lidt er blevet taget fra mig, og hvergang jeg fandt min pc og gik ind på min blog, så havde jeg intet på hjertet, fordi jeg ikke følte mig god nok.. Jeg har ikke de sidste par uger følt mig god nok til den her såkaldte blogger verden, fordi jeg her på det sidste syntes, det hele har handlet om konkurrence.. Konkurrence blandt os bloggere og konkurrence blandt de forksellige samarbejder.. Hvem kunne få det bedste samarbejde, hvem kunne tjene kassen og hvem fik en invitation til et event osv..

Jeg ved godt det har været sådan her længe, specielt lige nu hvor der er så mange bloggere og så mange mennesker om budet, men her på det sidste syntes jeg det har været virkelig slemt, og jeg har bare fuldstændig tabt mig selv i det hele, og nærmest givet op.. Den glæde jeg havde for min blog, var pludselig væk og jeg viste ikke hvad jeg skulle skrive eller gøre, fordi tænkt nu hvis det ikke var godt nok? Tænkt nu hvis ingen ville læse det, eller hvis jeg ikke blev kontaktet af et firma efter osv.. Alle de tanker har kørt rundt i mit hoved, og gjort at jeg fuldstændig har skubbet min blog og min instagram langt væk, og nærmest taget en slags pause, hvor jeg har fået tænkt det hele lidt mere igennem, og fundet ud af om jeg vil forsætte med at være en del af denne crazy verden eller om jeg skal trække stikket, og passe på mig selv..

Forstå mig ret, jeg forlanger ikke at folk skal læse alle mine indlægs her på bloggen som jeg poster, eller at firmaer nærmest skal kimme mig ned, for at få et samarbejde, men sådan syntes jeg desværre det har været her på det sidste, og det er bare slet ikke mig.. Min blog er et sted hvor jeg skriver det jeg har lyst til, og hvor jeg gør det med glæde og med den gnist, som jeg altid har haft for det.. At jeg nogengange er så heldig at et firma så vil samarbejde med mig og jeg faktisk kan tjene penge på min blog, det er bare en kæmpe bonus, som jeg i tidernes morgen, slet ikke havde set komme eller troet på! Jeg startede min blog fordi jeg ville og fordi jeg elskede det, ikke for at blive inviteret med til alle de nye ting eller få pakker hverdag.. Det er kun en kæmpe bonus, som jeg syntes er dejlig og som jeg virkelig værdsætter!

Samtidig har den her blogger verden skræmt mig på nogle punkter, fordi hvornår ved man endelig hvem der er ens rigtige venner/kollegaer, og hvem der bare gerne vil gøre dig ondt eller se det gå skidt for dig? Jeg har desværre haft nogle rigtige dårlige oplevelser her på min rejse med min blog, som har påvirket mig og fået mig til trade lidt mere varsomt og lige se folk an, før jeg åbner op for dem.. Ikke alle mennesker i denne her branche vil dig det bedste – dog findes der også nogle virkelig søde og fantastiske mennesker i blandt de dårlige, hvilket jeg også har mærket, og mødt nogle skønne mennesker, som jeg i dag ser som mine veninder, og som jeg tit går til, når jeg har brug for at snakke eller har brug for et godt råd.. Det kan være en skræmmende verden, med en masse ikke så søde mennesker bag, men der findes også dem der bare gerne vil dig det bedste, og som klapper dig på skulderen, når du gør det godt! Thank God For Them!

Så jeg har virkelig været i tvivl omkring, hvor meget mere min blog skulle forsætte og om jeg var villig til at være en del af hele det her cirkus, som jeg noglegange syntes det er, hvor man ikke altid lige møder en sød person.. Men efter mange timers tanken og snakken med mine forældre, er jeg kommet frem til at selvfølgelig skal Nicoline Praus forsætte, og selvfølgelig skal mit lille univers kører videre, fordi jeg har nok de bedste læsere i verden, og fordi jeg elsker det jeg laver, også selvom det hårdt til tider.. Jeg vil bare forsætte som jeg altid har gjort, og forsætte med at være mig og kører min blog som jeg vil – og så kan jeg ikke gøre så meget andet.. Jeg har haft nogle af de vildeste oplevelser de sidste par år, som jeg er så taknemlig for og jeg har mødt de sødeste mennesker igennem min blog, så selvfølgelig forsætter jeg, men på min måde.. Jeg vil ikke lade andre personer eller ting ødelægge min blog eller min rejse, det bliver på min måde, så jeg har mit hjerte med i det hele og jeg ved at det jeg gør er det rigtige, og så gnisten er der!

Jeg håber ikke det blev for meget snakken eller for meget ligegyldig snak, men jeg havde bare brug for at komme ud med det, og vise at tingene ikke er så rosenrøde som i lige går og tror, og at tingene faktisk også kan være svære og hårde, selvom man sikker tror noget andet.. I ser jo kun det jeg poster online, men ikke hele mit liv eller mine tanker, men jeg håber ihvertfald i fandt det bare lidt interessant, og i må selvfølgelig gerne dele jeres tanker med mig, omkring hele det her blogger univers, konkurrence noget..
Jeg elsker at hører fra jer og hører jeres meninger!

Rigtig god aften alle sammen – og glæd jer, fordi fra i morgen vil bloggen blive opdateret regelmæssigt igen, så i kommer til at hører meget mere fra mig, i fremtiden – det bliver så godt!
Kys Nicoline.

 

   

10 kommentarer

 • Jeg synes du er super sej, og hvor er det godt skrevet. Du er jo startet ud med din blog og har haft de rigtige værdier fra starten, så dem synes jeg du skal holde fast i, og så lade andre om deres. Du har den rette indstilling og de rigtige værdier, så jeg synes, det vil være synd, hvis vi skulle gå glip af sådan en autentisk blogger som dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Hvor er du bare mega sød og fantastisk – tusind tak for alle de søde ord, og hvor er jeg glad for du elsker at læse med! Tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt indlæg! Jeg havde præcis samme tanker for lidt over et år siden, hvor jeg lige pludselig slet ikke kun se mig selv i den her “verden” og synes alt var for meget og for overfladisk. Men jeg, ligesom du, elsker det, det er en hobby, og jeg tror “bare” det handler om ikke at fare alt for meget vild og huske sig selv, hvilket er tydeligt, at du gør!

  Og lige en indskydelse – din blog er skøn, personlig og du virker som en dejlig pige! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Hvor er du bare sød, og dejlig jeg ikke er alene med tanken! <3
   Og tusind tak for de søde ord smukke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har faktisk netop lige skrevet lidt omkring udfordringer ved at blogge, og jeg har også været lidt inde på det med konkurrence. Desværre er der mange der ser blogging som konkurrence, og det skal bare stoppe. Vi bør simpelthen ikke måle os med hinanden, for det specielle og pisse fede ved blogging er jo netop, at vi alle er forskellige! Der er plads til alle, og der er plads til forskellighed – i hvert fald bør der være det. Selvfølgelig berører vi ofte de samme emner og bliver kontaktet af de samme virksomheder, men det bør ikke være det, det handler om i sidste ende. Det bør handle om, hvem der sidder bag bloggen og om at man skal kunne udtrykke sig på sin egen platform. Du gør det sindssygt godt, og det er ikke godt at stresse over at poste – tag det hele i dit eget tempo <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Hvo har du bare ret i alt det du skriver Line – Det er så smukt skrevet!
   Vi skal ikke konkurrerer hinanden, men løfte hinanden op og støtte hinanden – så når man altså bare langt! Jeg ved godt jeg sikkert tænker alt for lyserødt og tror på godt i alt, men sådan er jeg bare som person 🙂
   Og tusind tak for de søde ord, tusind tusind tak!! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Skrevet helt fra hjertet❤️Super og meget ærligt skrevet😘flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig godt indlæg! Er helt enig med dig og fedt du tør skrive om det☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicoline

   Jeg takker for de søde ord, og følte bare det skulle ud – man skal ikke skjule noget her. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update På Mit Knæ - Hvad Nu?