Shopping In Italy // Designer Outlet.

Bags, Bags, Bags..

ikke-navngivet-1

Jeg ved ikke hvorfor jeg drømmer om tasker eller tænker på tasker konstant, men det gør jeg virkelig for tiden! Jeg tror lidt det skyldes at her i Italien der går alle rundt med designer tasker, og man kan finde de flotteste og fedeste tasker alle steder, og det sidder bare hele min hjerne igang.. Eller så det også fordi at jeg i aften skal over og købe en lidt vild og anerledes taske, men det var seriøst kærlighed ved første blik.. Jeg har ikke tænkt på andet end DEN taske siden jeg så den første gang, og igår var jeg så over og få den lagt til side til i dag, og damen fortalte også det var den sidste de havde og… Armen den er bare så flot, og jeg glæder mig virkelig til at vise jer den! Jeg har seriøst ledt efter sådan en taske i så langtid, så da den endelig dukkede op hernede, så vidste jeg bare at jeg skulle have den, koste hvad det vil! Nu skal den bare hentes i aften, og så er den 100% min og så falder jeg måske mere til ro, og får andet på tankerne igen, forhåbentligt!

Men som sagt så glæder jeg mig til at vise jer den, og jeg kan godt afslører at det ikke er Gucci tasken, så ved i det 😉
Hvordan går det hjemme i DK? Har i godt vejr, eller regner det konstant?
Knus fra det varme Italien.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping In Italy // Designer Outlet.