Bags bags bags.

Her // Her // Her.

Her // Her // Her.

Her // Her // Her.

Tasker, tasker, tasker og atter tasker - det er seriøst det mit hoved går og tænker + drømmer om lige nu! Jeg har rigtig mange tasker allerede, og nok for mange hvis du spørg min familie eller venner, men man kan altid bruge en mere - det bilder jeg mig ihvertfald ind. Min taske samling er stor, og hvis i kunne tænke jer at se en taske samling en dag, så skriv det gerne i kommentaren, så skal jeg da få filmet en! Men jeg har som sagt mange tasker, og det er fra alle mærker.. Marc Jacobs, Calvin Klein, Adax, H&M, Gucci osv.. Samlingen indeholder mange mærker, og mange forskellige nuancer, DOG mangler jeg noget farve! Jeg kan godt mærke jeg mangler noget farve til samlingen, og at have en taske, der virkelig skriger opmærksomhed! Den vildeste farve jeg har lige nu er lyseblå og det er min Gucci taske, men den er bare ikke skrige lyseblå, og fungere fint til alt - men jeg mangler virkelig den taske der kan sparke røv.

Jeg har gået lidt med tanken om det skal være en pink eller grøn taske, som dem oppe på billedet, også fordi grøn er min yndlings farve, ihvertfald når det er en flot flaskegrøn og lyserød er bare altid et hit! Dog har jeg også bare kigget lidt på den baby grønne farve, som i kan se på det sidste billede, med perlerammen fra Becksøndergaard, omg den taske er for fin! Alt med perler fungere for mig, og så er den sarte grønne farve, altså også bare så fin - elsker den taske! Dog har jeg også overvejet om det er på tide jeg anskaffer mig en bæltetaske, og der er den fra Tommy Hilfiger ret så cool, så det er mere hvad jeg har behov for, end hvad jeg måske bare drømmer om? Tænke tænke.

Men det var lidt om mine tanker omkring tasker i øjeblikket og hvad jeg selv lidt går og drømmer om! I bund og grund har jeg ikke behov for en ny taske, men jeg er nu stadig fristet!
Hvilken en af taskerne deroppe, kan i lide? Er i også til farve eller til det mere klassiske?
Kys og Kram N.

  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer