Back to work, back to life.

Hello sweeties. Så blev det søndag, og en ny og spændene uge venter i morgen, og denne uge vi træder ind i, i morgen er helt vildt spændene, magisk og længe ventet! Ugen vi rammer i morgen, er nemlig ikke en hvilke som helst normal uge eller som alle andre uge, det er nemlig ugen hvor jeg skal tilbage på arbejde, og hvor Danmark nærmest åbner helt op! På onsdag d. 21 april, der må storcenter åbne igen, og dermed skal jeg tilbage på arbejde, og jeg glæder mig! Det er med sommerfugle, nervøsitet og den største glæde i maven, og jeg kan nærmest ikke vente! Det har været 4 måneder og nogle ekstra dage, jeg har været hjemsendt, og på trods for jeg har været på arbejde nogle dage, så har det bare ikke været det samme, og det at få noget af sin hverdag tilbage, det bliver så godt! At komme tilbage til sin gamle rutine, at skulle stå op til noget hver evig eneste dag igen, og at skulle se mine skønne kollegaer og kunder igen, det bliver magisk! Selvfølgelig er jeg også nervøs for hvor vildt det bliver, nu hvor centret har været lukket så længe og folk selvfølgelig har julegaver der skal byttes, MEN det bliver altså også godt! Jeg går nogle lange og travle dage i møde, med en masse praktisk der også skal ordnes i butikken, da vi har en ny kollektion der lander og alt det design der skal op, så jeg ved det bliver nogle hårde og lange dage, men jeg glæder mig også! Back to what i love, and what i need!

Men 4 måneder med lockdown har også sat sig i mig, og specielt den seneste måned har været ekstra hård, både ved min psyke, men også bare mig generelt som person. Jeg er altid en glad og smilende og positiv person, men den seneste tid har jeg trukket mig lidt mere, og jeg har virkelig følt mig ensom! Jeg har snakket om det før herinde, men det er bare skræmmende at man ikke ser andre end sig selv og sin nærmeste familie, og man bliver altså lidt tosset i hovedet. Jeg har dog prøvet at fordybe mig i mit arbejde her på bloggen og prøvet at skabe ting til jer og gøre det jeg elsker, og det har virkelig hjulpet, men aftenerne har været de værste. Derfor glæder jeg mig ekstra meget til at komme ud, bare at se andre mennesker igen, vide at man er vigtig for nogle og needed på sit arbejde, og generelt at trække vejret en smule igen. Ja jeg ved godt det bliver hårdt og svært at komme tilbage, når man har været hjemme så længe, men jeg er klar til at tage kampen op, og jeg vil give alt for at gøre det her - nu det min tid til at skinne igen! Dog har lockdownen også lært mig noget, og fået mig til at indse hvad der er vigtigt for mig, og hvad jeg gerne helst vil forsætte med at have i mit liv. Jeg er en travl person/kvinde, og jeg elsker at have travlt og arbejder ofte langt ud på aftenen/natten for at alt hænger sammen, og jeg vil ikke give noget op, da jeg virkelig elsker det! Jeg er en boss lady, og at sætte farten ned ville være forkert, og gøre mig til en person jeg ikke er! MEN lockdown har også lært mig at trække vejret dybt nogle gange og tro på at tingene sker, når de sker.. Tage en aften på sofaen med en god serie, gå en lang tur og trække vejret dybt, og bare mærke man er til! Jeg har altid valgt mit arbejde frem for alt andet, og sådan vil jeg sikkert forsætte lidt i nu, men jeg vil også gerne blive bedre til at lytte til mig selv, lytte til mine behov og begynde at vælge mere til end bare mit arbejde. Jeg ved godt jeg skræmmer rigtig mange fordi de tror jeg ikke har tid til dem fordi mit arbejde fylder sådan, men hvis personen er vigtig for mig, så finder jeg altid tid, og det kan min familie og veninder skrive under på - jeg er ikke kold hjertet, tværtimod! Corona har virkelig lært mig til tider at slappe af, og nyde livet, end at alt skal forsætte i fart, og det vil jeg gerne takke den for! Men jeg skal også være ærlig at sige, at det bliver godt at slå op med lockdownen, fordi jeg kunne snart ikke holde til mere.. Og pleease lad hver med at lukke ned igen, så knækker jeg da først.

Jeg ser frem til en spændene uge der venter med arbejde, corona test, bank møde og meget mere! Bedst af alt, glæder jeg mig til at tage jer med til det hele! Fremtiden ser lys ud, og jeg glæder mig!
Skal i tilbage på arbejde i næste uge, og hvad tænker i generelt med den helt store åbning?
Kys N.

Synes godt om

Kommentarer