back to basic - back to running.

Hello sweeties! Så har vi ramt en ny uge igen, og for mig har det været en ret så god mandag, på trods for en dårlig start. Jeg har simpelthen ikke sovet i nat, ikke optimalt hvis man kan sige det sådan.. Jeg blev desværre ramt af et voldsomt migræne anfald igår da jeg gik i seng, og på trods for jeg tog min medicin forsvandt det ikke, og jeg har kæmpet med smerte hele natten og larmende naboer, så minus på søvnkontoen, big time! Så det var lidt en øv morgen, men dagen har heldigvis været fantastisk, og jeg sluttede af på den bedste måde, som i kommer til at hører mere om, om lidt og som i også kommer til at se i morgen, i den video der rammer - i kan godt glæde jer! Men jeg er bare fyldt med glæde og ro lige nu, og jeg ser frem til forhåbentligt en god nattesøvn, hvor jeg bare sover max igennem - det er helt sikkert drømmen!

Men som i nok kan fornemme på titlen, og på det jeg teasede om lige før, så er jeg simpelthen begyndt at løbe igen! Yes, nu kom tiden endelig! Jeg tog mig sammen i dag og tog den løbetur som har været planlagt længe, og det var en kæmpe succes! Jeg frygtede lidt det ville være en fiasko, fordi jeg ikke har været ude og løbe i flere måneder, men det var som sagt en kæmpe succes, som gjorde mig så glad og som varmede mit lille hjerte, det var vitterligt lige det jeg havde brug for, sådan en mandag her! Gud hvor har jeg savnet bare at løbe, mærke ens ben syre til, mærke den varme i ens brystkasse, og den hiven efter vejret - og bestemt følelsen efter! Jeg havde valgt ikke at løbe efter tid eller kilometer, men bare løbe, og også give mig selv lov til at tage en pause hvis jeg havde brug for det - og turen var helt igennem fantastisk! Jeg håber det her er noget jeg vil forsætte med, bare 2-3 gange om ugen, og intet vildt, bare små ture og virkelig mærke naturen og en selv! Jeg glæder mig i hvert fald allerede til næste tur, og som sagt lige nu er der intet mål med det, men måske med tiden sætter jeg mig et.. Lige nu er det bare for roen, følelsen og bare at være ude, og være i et med naturen - det slukker virkelig for ens tanker og gir en mere, end man tror! Dog ved jeg allerede nu at jeg ønsker mig nye løbesko, reflekser og løbetøj - fordi det jeg har lige nu fungere ikke helt, men er en god start!

Er der nogle af jer som løber? Hvad gør det for jer, og har i nogle mærker i kan anbefale i forhold til sko? Jeg er jo lidt ny inden for det felt, så kunne godt bruge noget information - lidt nyttig viden!
Rigtig god mandag og uge til jer alle, Kys N.

Synes godt om

Kommentarer