Back home and ready for a new week // Lets talk about yoga.

// Reklame for Maak-shop.dk.

Hello sweeties! Så gik der alligevel lidt flere dage end planlagt, og jeg er nu hjemme i O-town igen, og er klar på at starte en ny uge i morgen, hvor jeg også er tilbage på jobbet! Jeg havde endelig taget min pc med, og alt arbejdet der skulle laves, men jeg endte med at tage en slapper, og bare nyde min familie og de mennesker jeg havde tæt på mig! Det var det skønneste sommerhus, som var dejlig stort, og lidt uden for byen, så ikke for meget larm, og selvom det var koldt de fleste dage og med lidt regn, så var stemningen høj og humøret i top- elsker virkelig Blåvand og vestkysten! Jeg har virkelig nydt nogle dage væk med familien, en masse gåture, lækker mad, en masse shopping og generelt ro! Jeg har fået gjort mig nogle vilde fund oppe i Blåvand, og den ene (måske 2), kommer i til at se i den kommende uge, så det kan i godt glæde jer 2! Udover ren idyl ting, så fik jeg også for første gang prøvet en kvik test i næsen, som jeg heldigvis klarede og så var den faktisk ikke så slem.. Jeg blev overrasket, og hvis køerne nu ikke altid var så lange, så kunne jeg godt forsætte med den - svaret kommer jo også hurtigt! Men det har bare generelt været nogle skønne dage med familien, hvor vi har fået koblet af og er kommet lidt væk fra den travle hverdag, og alle de ting man nu engang gerne vil nå - bare nydt naturen og hinanden!

Noget jeg også valgte at gøre på min sommerhus tur, det var at tage en slapper fra den mere hårde træning og give min krop noget ro, og i stedet fokusere på noget udstrækning og yoga, og virkelig mærke min krop og lytte til dens signaler, bestemt noget jeg skal arbejde mere på! Men der føler jeg at der skal noget lidt mere behageligt og ordenligt tøj til, som ikke sidder stramt, men som stadig gir noget støtte, og der støtte jeg på Moonchild Yoga Wear. Det er seriøst de fineste ting de laver, til en rigtig god pris, og i de skønneste naturlige farver! Som sagt så kigger jeg lidt på noget nyt træningstøj, specielt til yoga delen, og jeg føler også altid når man køber noget nyt, at så får man lige lidt ekstra motivation, fordi så skal outfittet findes frem! Yoga og generelt mere udstrækning er noget jeg skal gøre noget oftere, fordi min krop elsker det, og takker mig for det - så skønt!

Nu skal de sidste ting gøres klar, inden en ny uge banker på lige om lidt! Den står på en masse arbejde, både her men også på jobbet og måske planer i weekenden, nu må vi se!
Hvilke spændene planer har du for den kommende uge?
Kys N.

Synes godt om

Kommentarer