Back home.

Så er jeg officelt hjemme i Vejle igen, efter en uges ferie, som har stået på sommerhus i Løkken, oplevelsestur til Skagen og lige en weekend på Fyn. Det har været en helt igennem fantastisk uge, hvor jeg har fået slappet af, fået et mental break down og rejst mig igen, og er nu klar til hverdagen, som kalder på tirsdag igen. Jeg er så heldig at have fri i morgen, hvilket er ret lækkert - så starter ugen ret godt, dog skal jeg lige forbi mit arbejde da vi skal kigge på forårs kollektionen, og så skal jeg lige til et møde, men udover det - så skal jeg bare slappe max af og jeg glæder mig til en dag herhjemme, hvor jeg kan tulle rundt i mit lille hjem og bare trække vejret dybt..

Jeg vil også gerne lige sige tusind tak til jer alle sammen, som sendte mig en besked på Instagram, efter mit billede på min story i fredags - alle de søde ord varmede, og det fik mig igennem dagen, og fik mig til at indse at livet noglegange bare er svære og ikke fair - men at vi klarer den og kommer videre. Jeg er også okay igen efter mit break down i ferien, og kan mærke jeg stille og roligt samler mig igen, og kommer på benene.. Der sker bare rigtig mange ting i mit liv lige nu, og derfør føles det lidt som om det hele ramler sammen, men det okay - dybe vejrtrækninger, og så kører vi!

Men det har været en skøøøn ferie, og hvor var Skagen bare helt igennem fantastisk! Jeg havde aldrig været der før, men det er bestemt ikke sidste gang jeg besøger den smukke by - det var helt igennem magisk, og vi så også de sødeste sæler - Det har bare været en helt igennem fantastisk uge! Flere af sådan nogle stunder igen meget snart, tak!
Har i haft en god ferie, eller har i måske ferie til gode og hvilke planer har i? Danmark har jo været helt igennem fantastisk med vejret, hvis man ser bort fra i dag.
xoxo N.

Synes godt om

Kommentarer