Autumn outfit inspiration.

Lang strikkjole - Her // Grøn/hvid striktrøje - Her // Lange sorte støvler - Her // Uld nederdel - Her // Brun taske - Her.

Hello Sweeties. Så er en ny uge skudt igang, og kan vi lige snakke om hvordan vejret virkelig har ændret sig, og at det virkelig er begyndt at blive koldt! Jeg ved godt vi er henne ved efterår nu (min yndlingsmåned!), men det er bare gået ret hurtigt med kulden, og det er virkelig slemt om morgen, puha da.. Men også smukt, og jeg glæder mig til det bliver koldere og koldere - lag på lag tøj, det er lige mig! Min mandag har været ret hård på mange måder, da jeg desværre har ramt en mur i forhold til hvordan min hånd har det, og at det hele lige nu er liiidt presset, ikke lige sådan jeg ville starte min dag.. Men efter en lang samtale med min ortopædiske, så sker der ting nu, og som sagt jeg skal nok snart fortælle mere, lige nu er det bare stadig lidt for tæt på mig, men det kommer. Men udover det har det været en dejlig mandag, med mange ting på to do'en, dejlig aftensmad og nu mørkeland, som spiller ud af mine højtaler - det er vitterligt det bedste ved mandag, så er der et nyt afsnit - yay!

Som nævnt tidligere elsker jeg efterår, og det kommer altså også til moden! Det handler om mørkere farver, lange støvler, store striktrøjer, lag på lag tøj og fine tasker, der samler hele outfittet! Jeg elsker strikkjoler, og skal have samlet en masse i år, så jeg kan holde mig varm og stadig være fin - jeg er jo en kjole pige! Jeg har også lige købt de vildeste støvler, både lange i sorte og korte i en mørkegrøn, og jeg elsker dem! Dem skal i glæde jer til at se, de er så smukke, iiiih! Men det her skal helt sikkert ind i min garderobe, bare overall en masse strik, yes yes!

Hvad er din musthave i din garderobe til efteråret/vinter? Noget du mangler eller er du bare klar?
Kys N.

Synes godt om

Kommentarer