Tuesday - Just Not My Day.

ASOS Faves + Rabatkode.

picmonkey-collage

Affiliate links: Off shoulder kjole – her, Bh – her, Trusser – her, Calvin Klein taske – her, Grå buksedragt – her, Rød top – her, Blondekjole – her.

Inden jeg begynder det her indlæg, vil jeg gerne lige takke jer alle sammen for de søde beskeder her på bloggen, men også på min instagram (nicolinepraus), efter indlægget jeg lagde op igår.. Jeg endte med igår aftes at tage hjem til mine forældre og sove, da jeg havde brug for at være sammen med dem og snakke lidt omkring alt det der fylder i mit hoved – og jeg har det meget bedre i dag.. En smule træt eftersom jeg ikke rigtig har sovet i nat og været tidligt oppe – men haft en rigtig god dag.. Jeg har været sammen med min farmor det meste af dagen, hvor vi har været på cafe og torvet og bare rigtig hygget os.. Men igen tusind tak for alle de søde beskeder – det betyder virkelig meget, mere end jeg tror i ved. 🙂

Men i dag tænkte jeg at jeg ville vise jer nogle ting fra ASOS, som meget gerne måtte blive mine meget snart + give jer en rabatkode, som i kan bruge inde hos ASOS! Jeg elsker virkelig ASOS, og synes altid de har noget unikt men stadig billigt tøj, og så har de Calvin Klein som er mit favorit brand, så det meget dejligt! Tasken i ser oppe på collagen er også en jeg virkelig ønsker mig, og så mangler jeg bare lidt en lys taske, da jeg har opdaget, da alle mine tasker enten er sorte eller bare generelt mørke.. Udover tasken har jeg også fundet to ting fra Kendall & Kylies kollektion, og de faktisk begge to på tilbud – det er den hvide kjole og røde top! Den røde top er jeg seriøst forelsket i, som i virkelig forelsket i – den måtte virkelig gerne havne hjemme hos mig meget snart – fordi den er virkelig gude smuk!

Men rabatkoden eller rabatkoderne i kan bruge derinde er: 
– Spar 100 kroner ved køb over 850, med koden: JAN100D
– Spar 200 kroner ved køb over 1.350, med koden JAN200D
– Spar 350 kroner ved køb over 1.650, med koden JAN350D.

Alle rabatkoderne er aktive og kan bruges, til og med d. 20 januar 2017 kl. 09.00 – så det er bare med at shoppe igennem, fordi jo flere penge i bruger – jo flere penge sparer i.. Måske der ligger noget i save feltet, som har ligget der længe og som skal klikkes hjem nu? Jeg har ihvertfald selv nogle ting jeg lige skal have overvejet en ekstra gang, det er helt sikkert! 😉

Men jeg håber i alle sammen har haft en rigtig god onsdag, og at i får en forsat god aften – og så der vidst ikke andet end at sige, god shopping!
Kys Nicoline.

 

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tuesday - Just Not My Day.