Finally They Are Here // Kylie Jenner Lipsticks From Ebay.

ASK ME ANYTHING!

Hey sweeties!

Jeg har haft en rigtig off dag i dag, da jeg desværre har ligget lidt syg – efter noget medicin som jeg fik igår.. Jeg får nemlig noget medicin mod min sygdom psoriasis som er virkelig stærkt og som gør jeg ligger syg dagen efter.. Ikke det sjoveste, men så længe det hjælper mod sygdommen, må jeg bide i det sure æble.. Jeg har dog været ude kort med min mor i noget der hedder loppeforum og fundet en masse lækkert og fint her til jul! Så selvom dagen for det meste har været brugt her på sofaen, så har jeg også været ude kort..

Men jeg tænkte at det var på tide til en spørgerunde her på bloggen, hvor i kan spørge mig om hvad som helst! Det kan være alt mellem himmel og jord, og jeg vil så svare på alle spørgsmålene i et samlet indlæg, inden længe! Så bare fyr løs med alt i gerne vil have svar på, jeg bider ikke! 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Finally They Are Here // Kylie Jenner Lipsticks From Ebay.