Århus Is Calling // Vintage shopping, coffee date & Bestie Time.

//Billeder lånt fra Pinterest og weheartit.

Halløjsa skønne piger og glædelig søndag til jer!

Jeg håber solen også stråler hos jer og vejret er i top, fordi det er det virkelig her i Vejle, og det er virkelig varmt - allerede klokken 10.00 var her 30 grader, så husk nu den solcreme, fordi solen er virkelig fremme og brændende! Samtidig håber jeg i alle sammen har haft en god weekend, og så småt er ved at være klar til en ny uge, som venter rundt om hjørnet! Jeg har haft en stille og rolig, men skøn weekend, som er nydt med mennesker jeg holder af. Fredag var jeg sammen med min skønne nabo og veninde Sabrina næsten hele dagen, hvor vi var ude og spise frokost og senere drak drinks på altanen og spillede kort.. Det var en dejlig dag/aften og jeg ramte først mit hjem 01.30, så det viser vist bare hvor skønt det var - jeg sætter stadig kæmpe pris på hun er flyttet ind!

Lørdag stod på lidt praktisk, hvor jeg startede ud med en lang gåtur på 8 km og senere fik lejligheden lige en sving om, og ellers hyggede jeg mig bare på altanen og senere sofaen, og gav mig selv lidt kærlighed med god mad og en ansigtsmaske! Det skønt noglegang bare at være en selv, og nyde roen omkring en, og bare lave ingenting - men samtidig få lavet noget. I dag har jeg fået gået en lille tur i varmen + fået handlet det ind jeg manglede, og ellers skal resten af dagen bare bruges på altanen, fordi det er for varmt til andet.. Lige nu har jeg heldigvis skygge på altanen, så det nyder jeg fuldt ud!

I morgen er en dag jeg har glædet mig til siden min veninde og jeg aftalte det, vi skal nemlig en smuttur til Århus! Min skønne nabo og veninde, Sabrina, skal nemlig op og have fjernet sting efter hendes operation, og i stedet for bare at tage hjem efter igen, så aftalte vi at tage på genbrugsshopping - så det skal vi i morgen, og det bliver simpelthen så fedt! Vi skal afsted tidligt, og det bliver bare mega hyggeligt - og ja jeg kommer til at vlogge hele dagen, det er ihvertfald planen, så i kan glæde jer til en lille vlog fra mig, meget snart!

Men nu hvor vi skal afsted, er der så nogle af jer der måske kender til nogle af genbrugsbutikkerne/vintagebutikkerne deroppe, og kan anbefalde nogle af dem, og sige hvilke vi bare SKAL BESØGE?! Det ville være en kæmpe hjælp, så fyr gerne alle jeres anbefalinger af!

Forsat god søndag til jer alle, og som sagt, bare fyr alle jeres anbefalinger af - det vil være en kæmpe hjælp!
Kys N.

Synes godt om