Anmeldelse Af: Thick & Full Biotin & Collagen // OGX.

//Samarbejde med OGX.

Shampoo - her // Conditioner - her // Tørshampoo - her.

Som i kunne se på min Insta story i fredags, så snakkede jeg lidt om nogle af de lækre produkter fra OGX, som jeg har fået og skal teste, og et af dem var dette lækre lilla sæt - som virkelig har slået benene væk under mig. Jeg er jo så heldig at jeg er blevet udnævnt til at være ambassadør for dem, i hele 2020 (læs mere om det her..), hvilket gør jeg modtager de lækreste sæt hver måned fra dem, så jeg har noget nyt at teste, og de overrasker mig gang på gang! Her i februar modtog jeg dette lækre sæt fra dem, som er deres lilla sæt, og som virkelig har gjort underværker for mit hår + så dufter det dejligt. Anmeldelsen kommer bare lidt senere op end normalt, da der desværre gik noget galt i posten, så jeg modtog shampooen og conditionen forskelligt, så jeg måtte lige vente med at teste det, til hele sættet var samlet, også så jeg kunne give den helt rigtige anmeldelse.

Som sagt er det deres lilla sæt, som også hedder Biotin & Collagen, og det er altså bare et virkelig lækkert sæt! Duften er også helt igennem fantastisk, og så syntes jeg heller ikke det gør noget, at der kommer bare en smule farve til badeværelset. Shampooen og conditioneren fungere skide godt sammen, og er virkelig det perfekte match. Serien indeholder vitamin B7, som tilfører næring til hvert hårstrå og kollagen som giver struktur og volume. Samtidig er der hvede protein i som tilfører fugt og som giver håret styrke, så håret bliver tykkere og sundt. Lige det vil jeg gerne sige, at jeg har bemærket voldsomt! Mit hår har i en periode været virkelig tyndt og jeg har mistet rigtig meget hår (det var virkelig voldsomt, specielt når jeg har virkelig tykt hår normalt!), men efter jeg er begyndt på den her serie, så har jeg fået en smule tykkelse igen, og det har givet mit hår et helt andet look, og jeg har ikke prøvet andet end dette, i denne periode, så jeg må sige jeg er målløs. Kæmpe respekt til det her sæt, som virkelig har gjort min hårvask skøn, og så er duften bare vidunderlig!

Derfor får den 5 ud af 6 OGX flasker - jeg kan virkelig varmt anbefalde det her sæt, hvis man døjer med hårtab, eller bare gerne vil have sit hår sundt og stærkt igen!

Tørshampooen var også en virkelig lækker sag som kom med i pakken, og som også er en del af det lækre sæt, og den har virkelig overrasket mig. Jeg har desværre igennem mange år ikke været kæmpe fan af tørshampoo og har aldrig rigtig fundet en der fungere for mig. Da jeg havde min gamle (og rigtige hårfarve, før det lyse), der blev jeg altid grå i håret når jeg brugte tørshampoo, og det var lige meget hvad jeg prøvede eller hvilken en jeg brugte - men det har ændret sig nu! Nu er jeg stadig en lille bitte smule lyshåret, men det brune er på vej, og selvom jeg er brun i toppen nu, så bliver jeg ikke hvid i håret af denne her, og den er bare FANTASTISK! Helt klart en tørshampoo jeg vil falde tilbage til, om og om og om igen, og det er bare så skønt! Den dufter fantastisk, den arbejder så dejligt sammen med dit hår, og ja den efterlader bare håret, så lækkert! Helt klart en jeg vil anbefalde hvis du har døjet med dumme tørshampooer som har gjort de hår mere fedtet eller efterladt dit hår med et hvidt skær - den er altså bare god!

Så jeg vil helt sikkert anbefalde jer at prøve disse lækre produkter, og dette sæt fra OGX, hvis i gerne vil give jeres hår noget næring, hvis i dealer med hårtab eller hvis i bare gerne vil have et sundt hår! Det er altså bare mega lækkert, og det dufter fantastisk, så jeg er bare glad! Og generelt er jeg så taknemlig for det her samarbejde jeg har med OGX igennem hele 2020, det er bare så fedt at få lov til at teste deres lækre produkter, og familien bag er bare så søde - så jeg er så taknemlig!

Har i prøvet dette sæt fra OGX eller måske bare tørshampooen og hvad tænker i? Fungere det for jer, eller? Hvad for et sæt fra dem er måske jeres yndlings?
Kys og Kram N.

Synes godt om

Kommentarer