Anmeldelse Af: Teatree mint // OGX.

// Samarbejde med OGX.

Shampoo - her // Conditioner - her.

Halløjsa alle sammen.
Så blev det starten på en ny uge, og en uge hvor alting stille og roligt åbner op igen - ihvertfald de fleste butikker. Vi går stille og roligt hen mod en mere og mere normal hverdag, med flere ting man kendte til, før corona og mod en lysere fremtid. Jeg føler ihvertfald selv vi går mod bedre tider, og det føles fantastisk! Nu har jeg selv været igang i en lille måned, så det er ikke nyt for mig at starte op igen, men det er det nok for mange, men det må også være dejligt at komme tilbage, til det man kendte før sygdommen ramte DK. Alle Bahnes butikker er nu åbne igen, så hele familien er samlet, og det er nu en rar tanke - det føltes godt at vide, at vi alle er tilbage og det hele kører - det er en taste af den hverdag, man kendte før.

I dag vil jeg give min anmeldelse på dette lækre grønne sæt, som jeg var så heldig at modtage tilbage i marts måned, og som jeg har fået testet godt igennem nu! Som i ved er jeg stolt ambassadør for OGX igennem hele 2020, så hver måned modtager jeg et sæt shampoo for dem, som jeg skal teste - og denne gang var det, dette flotte grønne sæt, som er fra deres serie Teatree Mint. Den indeholder en shampoo og conditioner, og har den fineste grønne farve, som pynter så fint ude på ens badeværelse. Sættet indeholder tea tree olie, peppermynte og hasselnød. Det er alle sammen egenskaber som går ind og renser, genopfrisker, plejer og beroligere hår og hovedbund. Noget jeg fandt utrolig interessant og sjovt ved det her shampoo sæt er, at jeg døjer jo desværre rigtig meget med psoriasis i både hovedbund og krop, og da jeg putter det her produkt i mit hår, så begynder mit hår/hovedpund at køle med det samme, og det bliver seriøst koldt! Det er sådan en rar følelse hvis man som mig døjer med psoriasis, da det virkelig noglegange kan brænde og svie, så at putte noget i håret som plejer, beroliger og samtidig køler - det er bare et kæmpe must! Jeg elsker at bruge det her sæt i perioder hvor mit psoriasis er slemmest, da det bare gør min hovedpund helt rolig og kølig, og det gør mig bare til et gladere menneske - så kæmpe respekt og high five til det her sæt, det er jeg bare mega vild med!

Produktet får 6/6 OGX flasker, da det virkelig er et lækkert sæt, specielt hvis man døjer med psoriasis! Kæmpe respekt og kys til det her sæt, fordi det gør bare min hårbund tusind gange bedre!

Så hvis man døjer med en irriterende hovedbund og har brug for noget som køler den af, så tjek seriøst det her lækre sæt ud! Det er super lækkert, dufter skønt og gør bare kæmpe underværker! Jeg er glad for at mit hår for engangsskyld kan stoppe med at få en masse medicin i sig, og faktisk 'bare' kan klarer sig med dette lækre sæt - kæmpe KÆMPE fan! Iihhh, det så skønt når man finder noget som er sundere og bedre for håret, end medicin og man faktisk kan se det gør en forskel! Oh ja tak!

Har i prøvet dette lækre sæt fra OGX, eller er det et i skal du og prøve nu? Det kan som sagt købes hos Matas, og der er linket til det oppe i toppen!
Kys og Kram N.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229