Anmeldelse af: Charcoal Detox // OGX.

//Samarbejde for OGX.

Halløjsa alle sammen.
Er jeg den eneste der syntes det underligt at ugen er startet på en tirsdag, i stedet for en mandag? Jeg føler det var søndag igår og mandag i dag, så mit hoved kan slet ikke forstå det er tirsdag.. Dog gør det ikke så meget, fordi det er en utrolig let uge jeg er kommet ind på, i forhold til arbejde, da jeg kun lige skal arbejde i dag, onsdag og torsdag og så går jeg på en forlænget weekend! Sindssygt lækkert, også selvom de siger solen og varmen forsvinder, så er det stadig lækkert! Dagen i dag har også bare været utrolig god, selvom den har været hård med en masse praktiske ting og kunder, så har dagen været fantastisk, og med en masse god energi hele vejen igennem + så havde vores skønne butikschef 25 års jubilæum, så der har været fest og farver, hele dagen - yay!

I dag på bloggen skal vi snakke om nogle lækre produkter fra OGX, da det er blevet tid til en ny anmeldelse af deres produkter, så jeg håber i glæder jer! Som i nok ved og har set et par gange nu her på bloggen, så er jeg blevet ambassadør for dem i hele 2020, så hver måned modtager jeg nogle lækre produkter til testning, og så giver jeg min ærlige mening, og det er bare så sødt og lækkert af dem! Jeg er stor fan af OGX, så det lækkert at jeg må teste alle deres produkter, en ny hver måned, så jeg brokker mig ikke! Denne gang skal i hører om et sæt fra dem, hvor farven er sort og hvor det der er i, gør noget helt magisk ved håret og anerledes.. Så læs med, hvis det har vækket jeres interesse.

Shampoo - Her // Conditioner - Her.

Denne lækre serie jeg har skulle teste denne gang fra dem, er deres Charcoal Detox serie, som er en lidt speciel serie for håret, da det er ligesom en detox serie, ligesom hvis du gjorde detox mod din krop, her der gør man det bare ved håret. Vores hår er jo igennem utrolig mange produkter hverdag, alt fra olie, tørshampoo, varme, styling osv - det er hele tiden udsat for ting, og noglegange vil det også gerne renses, helt igennem! Det vil bare gerne have den detox! Det er en serie som renser håret i dybden, og som modvirker mod styling og produkter, så håret ikke bliver tynget. Det indeholder kokosnøddekul og kaolin ler. Det er en god ide, at når man bruger det, så lige lade det sidde lidt ud, før du skylder det ud - ligesom hvis du havde en hårkur i + det må kun bruges 1 gang om ugen, så som sagt, det er ligesom en detox kur!

Jeg har selv kun brugt det her sæt 1 gang om ugen, og ved det gir nogle flotte resultater. Det er sæt hvor man føler at håret virkelig bliver renset, fordi jeg syntes ikke det gør håret vildt blødt eller glansfuldt, MEN du kan mærke der sker noget med håret, og det føles ikke tungt eller skadet efter - hvilket jeg er kæmpe fan af!

Selvom jeg er ret vild med det her produkt og elsker følelsen af at gøre noget lækkert for mig hår, og give det en slags detox, så får det kun 4 ud af 6 OGX flasker. Grunden er simpelthen at jeg ikke følte mit hår blev blødt eller var glansfuldt efter, hvilket er vigtigt for mig, da jeg har et hår der kræver meget kærlighed og fugt. Men jeg elsker sættet, og bruger det trofast 1 gang om ugen, da jeg som sagt elsker ideen omkring, at man lige sørger for at ens hår bliver helt rent og alle produkter kommer ud - så hvis man leder efter en serie, som gir ens hår en omgang detox, så tjek det her ud - i vil helt sikkert ikke fortryde det!

Nogle af jer som har prøvet dette sæt fra OGX og hvad er jeres mening omkring det?
Kys og Kram N.

Synes godt om

Kommentarer