Anmeldelse af Beaute Pacifique // Superfruit day creme - dry skin.

//Produktet er modtaget i gave.

Find cremen her..

Noglegange har man lov til at være heldig, og det føler jeg lidt jeg er, nu hvor jeg har været så heldig at modtage denne lækre creme i gave, og fået lov til at teste dette lækre produkt. Den fine lille blå ven er fra mærket Beaute Pacifique og det er faktisk først gang jeg tester noget fra dem.. Jeg har hørt rigtig meget om dem igennem mange år, og ved også at de har været med i danmarks næste top model da det kørte, men jeg har aldrig selv ejet noget fra dem, og det fortryder jeg da nu. Cremen her er fra deres Superfruit linje, og det er en dagcreme til tør hud, hvilket er nået jeg døjer med utrolig meget - min hud kan nærmest være ligeså tør som en ørken. Cremen forstærker ens egen hud og bekæmper de små begyndende linjer (Halleluja!) og hjælper også mod urenheder og pigmentfejl. Den indeholder Tyttebær-stamceller, grøn the, æbletræer osv. Den skulle også hjælpe mod rødme, men det er ikke noget jeg døjer med, så det kan jeg ikke ikke præcis sige den gør, men jeg kan sige noget.. og det er jeg elsker dette produkt! Nu har jeg testet det i en lille uges tid, men allerede bare på denne korte tid, så er min hud blevet renere, mere sammenhængende og bare virkelig fugtig!

Jeg elsker at bruge dette produkt, da det bare gør min hud så pæn at se på! Jeg har aldrig ejet en dag creme, da jeg syntes det var spild af tid og aldrig rigtig brugte den, hvis jeg endelig fik købt mig en - men det har ændret sig nu! Det er det første jeg tænker på, når jeg står op og det er lige før min hud nærmest danser, når den får cremen på! Det er virkelig et lækkert produkt, som har gjort at min hud er blevet blødere, mere fugtig og samtidig hjulpet på nogle små urenheder, som har været på vej - virkelig skønt! Det er ihvertfald en creme jeg sætter pris på, at jeg nu har i mit sortiment, og jeg skal da også helt sikkert tjekke Beaute Pacifique ud i fremtiden med andre af deres produkter, fordi hvis det her kan virke så godt - hvad mon de så ikke har af gode sager! Jeg glæder mig allerede, fordi det kan kun være lækkert!

Nogle af jer som kender til Beaute Pacifique og som måske har nogle af deres produkter som i kan anbefalde? I kender måske allerede til dette produkt, eller var det nyt for jer?
Kys og Kram N.

Synes godt om

Kommentarer