Anmeldelse af: Argan Oil Extra Strength // OGX.

//Samarbejde med OGX.

Produkterne kan findes her

Halløjsa alle sammen.
Det er godt nok langtid siden jeg har været herinde og fået skrevet noget til jer, men lad mig sige det sådan her, jeg er en meget presset lille mus for tiden. Jeg har så mange ting der skal klares, ordnes og samtidig har jeg mit eget liv der skal holdes styr på, så... Jeg er godt presset og godt stresset for tiden, men jeg prøver at holde sammen på mig selv, og snakke med mine forældre og veninder, og trækker bare vejret lidt dybere for tiden. Jeg har nemlig også snart mit sidste skoleophold på min uddannelse, med en eksamen, hvor karakteren kommer til at være der fast nu, og udover en fagprøve, som også ånder mig lidt i nakken.. Så jo jeg er en smule presset og det kan mærkes, men som sagt - jeg må trække vejret dybt og håbe på alting nok skal gå.. Det plejer det da, gør det ikke?

I dag kommer den længe ventede anmeldelse af dette lækre sæt, som jeg har været så heldig at modtage fra skønne OGX. Jeg er jo så heldig her i 2020 at jeg er blevet en af deres ambassadør, så jeg kommer til at teste en masse lækre ting fra dem, og jeg glæder mig allerede, fordi hvis de andre er ligeså gode som dette sæt, så siger jeg bare OMG - MIT HÅR ER I HIMLEN! Hvis i ikke har hørt om mit samarbejde med dem før eller hvad det indebærer at være ambassadør, så smut forbi indlægget, lige her...

Men som sagt så var jeg så heldig her i Januar at modtage dette lækre sæt fra OGX, som er deres Argan Oil Extra Strength linje, og den er bare helt igennem fantastisk! For det første elsker jeg farven (blå er en af mine yndlings farver) og så var jeg så vild med duften! Den var ikke for sød eller for kvalmende, den var helt perfekt og så gjorde den noget magisk for mit hår, men det kommer vi lige tilbage til. Den her serie indeholder 3 dele, nemlig en shampoo, conditioner og en hårmaske. Jeg elsker når ting passer sammen, fordi det som om man føler sig bedre til pas, når ting passer sammen og man føler samtidig, man gør noget godt for sit hår, der er en sammenhæng. Hårmasken skal man lade sidde i, mindst 5 minutter, men den gør så også bare underværker! Den er helt igennem fantastisk, og jeg har ellers normalt et hår, som har svært ved at tage imod hårmasker og som generelt er svært at se resultater i, når jeg prøver noget nyt - men den her, den var bare god! Den virkede fra dag 1, og gav mit hår en masse glans.

Produkterne fra OGX er uden SLS (sulfat), og så er de samtidig pakket i miljøvenlige flasker, med indhold af genbrugsplast, hvilket for meget er så fedt! Jeg er begyndt at gå utrolig meget op i samfundet og generelt vores klode, fordi det skal man! Det er vores børn der en dag skal leve på den, så hvis vi ikke begynder at passe på, så går det galt - så når beauty verden begynder at tænke over det, så vinder de et stort plads i mit hjerte.

Men som sagt, for at vende tilbage til mit hår, så har jeg et ret specielt hår på en måde, fordi det er virkelig et hår som lever sit eget liv. Det er ofte træt, tungt, krøller voldsomt eller er slidt.. Ofte når jeg prøver nye produkter, så gør det ikke det store, eller så ser mit hår det bare som endnu et produkt, og det er det. Men ved OGX så skete der faktisk noget for mit hår.. Det blev mere roligt, glansfuldt og bare lettere at arbejde med, så det var helt igennem fantastisk! Det er første gang jeg har prøvet det ved et produkt, så jeg er fuldt ud tilfreds!

Så ud fra min anmeldelse og efter at have testet produkterne i en lille måned, så får de 6 ud af 6 OGX flasker:

Så jeg er meget spændt på hvad OGX sender næste gang, fordi det skal ihvertfald leve op til den her serie, og kan det mon det? Det må tiden vise, men jeg glæder mig også til at teste noget nyt - det kan kun blive godt!

Men er der nogle af jer som måske har prøvet denne lækre serie fra OGX, og hvad er jeres mening om den? Samtidig er det noget i gerne vil se mere af, sådan nogle anmeldelser her? Smid det gerne i kommentaren!
Kys og Kram N.

Synes godt om

Kommentarer