An exciting week is coming // A little getaway is waiting for me.

Hello sweeties! Shit en uge der er gået, hvor har der bare været en masse fart på og mange timer på arbejdet, jeg er fuldstændig bombet i dag. Vi havde en Open By Night i fredags og der stod jeg der nærmest hele dagen, og så havde jeg også lørdagsvagten igår, og der har været run på begge dage, så mit lille hoved var fuldstændig færdigt i går, og kroppen med i dag - MEN DET VAR SÅ SJOVT! På trods for jeg er lidt bombet nu, og træt med træt på, så er jeg helt igennem glad og flyvende, efter en god uge! Så derfor bruger jeg min søndag på at få styr på de ting der har haltet, og ellers ren afslapning, og så skal jeg helt klart ud i det gode vejr, som har ramt DK lige nu - det er så lækkert! Det er vitterligt med at nyde solen når den er her, fordi der venter sig vidst en masse regn i fremtiden.

Jeg går en dejlig uge i møde, som allerede starter fra i morgen, fordi der venter sig nogle spændene ting! Jeg har arbejde mandag og tirsdag, men så smutter jeg på en lille ferie, med min skønne familie, da vi smutter på en lille tur til skønne Jylland - mere præcist BLÅVAND! Jeg smutter simpelthen i sommerhus fra onsdag til søndag med familien, og jeg glæder mig seriøst som et lille barn! Jeg har ikke været ude og rejse i 1000 år grundet Corona, og selvom det bare er en smuttur til Blåvand, så bliver det så rart at komme væk og bare trække vejret, besøge stranden, gå en masse ture og sove lidt længere end normalt! Generelt bare det at være i et sommerhus er magisk, og jeg glæder mig vitterligt så meget til onsdag - den må godt bare komme nu! Iiiiih det bliver så lækkert!

Så ja jeg går en kort uge i møde på arbejdsfronten, og så venter der sig en lille rejse - og det bliver bare så skønt, at komme væk og trække vejret dybt! Danmark er jo smuk over ved kysten, og Blåvand er ingen undtagelse - cant wait!
Har i nogle spændene planer for den kommende uge?
Kys N.

  • Update.

Synes godt om

Kommentarer