Ambassadør for OGX 2020.

2020 er skudt igang, og har snart været igang i en lille måned - vi er faktisk snart ude af januar, hvilket er crazy! Tiden går bare virkelig hurtig, og noglegange kan det være svært at følge med, men sådan er livet åbenbart i øjeblikket. Jeg har utrolig travlt på arbejde, og har jo taget hul på mit sidste år hos Bahne, hvis det ikke bliver forlænget, når jeg er færdig uddannet.. Jeg er færdig til Oktober 2020, og det er bare så uvirkeligt at jeg snart er færdig, og er uddannet og har en titel, hvis man kan sige det sådan. Det her år byder på mine sidste eksaminer, sidste skoleophold og min fagprøve, som jeg glæder mig så meget til at holde! Jeg skal skrive om Samsøe, og har den vildeste ide til en fagprøve, og jeg kan godt sige jer - det bliver vildt! Noget jeg nok skal holde jer opdateret omkring!

Men nu tilbage til det som indlægget skal handle om, nemlig at jeg er blevet ambassadør for OGX, her i 2020 og det er altså bare vildt! OGX er et mærke jeg har elsket højt siden jeg prøvede det første gang, og har før samarbejdet med dem, men aldrig turde håbe på, at jeg skulle være ambassadør for dem, men se nu her! Her i 2020, kommer jeg til hver måned at modtage en lækker pakke fra dem, med nogle af deres produkter, som jeg skal teste, og jeg glæder mig helt vildt! Den første pakke kom i denne måned, og var de 3 lækre produkter som i ser oppe på billedet, og jeg er allerede godt igang med at teste dem, og i skal virkelig glæde jer til anmeldelsen, fordi jeg kan allerede sige nu, de er fantastiske! Udover at jeg skal teste en masse, så kommer der også til at være en masse små konkurrencer for jer og en masse andet lækkert og jeg glæder mig bare helt vildt til det her samarbejde! Det er også mit første sådan lange samarbejde, så jeg er spændt på det og håber det hele bare forløber sig godt! Jeg sidder allerede og tænker på ting jeg kan lave, og måder jeg kan gøre det spændene på, så i skal bare glæde jer - det bliver fedt!

Så ja det bliver et spændene samarbejde her i 2020, og jeg glæder mig - det håber jeg også i gør! Det bliver så fedt, og jeg er kun spændt på hvad 2020 byder på - indtil videre er det starte ret så godt!
Nogle af jer som kender til OGX, og som måske også er helt forelsket i det? Hvilken en af deres serier, er jeres yndlings?
Kys og kra

Synes godt om

Kommentarer