I'm Ready For Summer.

All About Shaving Legs // Bic Soleil Bella.

//Produkterne er blevet tilsendt til mig, så jeg kunne teste dem, men det er 100% min egen mening. 

ben1 ben2 ben3 ben4

Det er blevet sommer (hvis man ikke lige tænker over vejret i dag) og det skulle gerne betyde sol, og en masse bare ben! Jeg elsker den her tid på året, hvor man kan gå i kjoler, shorts eller nederdele med bare ben og rigtig bare vise sine stænger frem.. Men når den tid kommer, betyder det selvfølgelig også barberings tid! Jeg må indrømme jeg har altid hadet den del af denne årstid, fordi det er træls man skal bruge ekstra tid i badet for at få sine ben lækre glatte, og man alligevel ender ud med store sår på sine ben, fordi man skar sig eller rev hul på et myggestik.. Jeg har haft det problem så mange gange efterhånden, og det er lige meget hvilken skraber jeg bruger, så ender jeg ud med kæmpe mærker på mit ben, så man næsten skulle tro en kat havde gået fuldstændig amok på dem..

Men ikke mere! Jeg har nemlig været så heldig at jeg har fået tilsendt disse lækre barberskrabere fra Bic Soleil Bella, som virkelig har gjort en forskel! De er simpelthen så fantastiske at bruge på benene, under armene osv, og efterlader ingen sår overhovedet! De gør mine ben super flotte og bløde, og jeg er faktisk begyndt at kunne lide at barbere mine ben igen, yay! De er virkelig et hit herhjemme, og det vil fremadrettet være dem jeg kommer til at købe, da de bare så fantastiske og selvom det er engangsskrabere, så kan man bruge dem helt op til 15 gange, før de skal smides ud – virkelig fedt!

De kan købes i Matas, hvor en 3 stk pakke koster 69.95, men så har man også til langtid.. Det tilbud kan i finde lige her..

Men jeg vil ihvertfald anbefalde jer disse lækre skrabere, hvis i oplever samme problem som mig, med sår på benene osv efter barbering, fordi de her gør det ikke og de er altså bare blevet et hit herhjemme ret hurtigt! Kæmpe fan af dem!

Kender i til Bic Soleil Bella skraberne, eller er der måske nogle andre som er jeres favorit? 🙂
PS: Min eksamen gik rigtig godt i dag, og jeg kan nu gå på sommerferie med et stort 12 tal, og bare nyde ferien med god samvittighed! 😉
Kys Nicoline.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm Ready For Summer.