a little update // Status på min hånd.

Hey beauties! Jeg håber i alle sammen har en dejlig uge, og som jo om lidt kalder på weekend igen. Min uge er vitterligt fløjet afsted, på trods for jeg bare går hjemme nu og jeg har aldrig lavet så mange ting, som jeg gør lige nu. Der er fart over feltet for mig, men det er nu også dejligt - så keder man sig aldrig. Jeg har været tidligt oppe i dag da jeg lige skulle huse min mor inden hun skulle på arbejde, så vi har fået spist morgenmad sammen og drukket en lækker kop kaffe, og hun er nu sendt afsted mod job. Jeg kunne desværre bare ikke sove da hun gik, så jeg har fået redigeret en video og tjekket op på mails, så en ret så produktiv torsdag, det må jeg sige - det er dejligt! Dagen i dag skal bruges på et møde her kl 11.00, en dejlig lang gåtur, oprydning og mere arbejde på computeren, og selvfølgelig en god omgang træning, så jeg går en stille og rolig torsdag i møde!

Jeg tænkte jeg ville give jer en lille update på min hånd, fordi jeg har ENDELIG været oppe hos min ortopædiske læge, som har kigget på min lillefinger, som jo har sovet siden slutningen af maj. Det har og er et kæmpe problem for mig, fordi fingeren sover konstant og har noglegange smerte i sig, så det dejligt der endelig er blevet kigget på den. Jeg er jo før blevet opereret over i venstre hånd, da 2 af mine finger sov der, for snart 2 år siden, så jeg frygtede det var det samme i højre. Det er åbenbart noget der ligger til familien med dårlig nerver, så lægen var ikke overrasket da jeg sagde min mor og far også var opereret for det, men han var overrasket over jeg var så ung, da det sjældent man får det så tidligt. Min læge var heldigvis rigtig sød, og vidste med det samme at der skulle en operation til, da nerven sidder i klemme, dog er han i tvivl om det er i håndledet den sidder eller albuen.. Jeg reagere nemlig begge steder, men han er næsten 99% sikker på albuen, da jeg også har haft voldsomme smerter deroppefra, dog har han sendt mig videre ud på sygehuset til en nerve undersøgelse, hvor de sætter stød til hånden og ser hvor nerven ikke reagere - jeg har prøvet det før, og det virkelig ikke sjovt - men forhåbentligt viser den noget, og så venter der sig en operation i fremtiden.. Det er dog en lille operation hvor nerven bare bliver frigivet, og man er sygemeldt i højst 2 uger, så jeg overlevet og glæder mig faktisk bare til at fingeren er normal igen - det er det vigtigste for mig! Men det dejligt der endelig sker fremskridt, og jeg snart kan se en ende på det hele, det skønt!

Nu vil jeg få gjort programmet for træningen i dag klar, og ellers få trænet og kommet videre med dagen! Når man står op 05.15, så skal jeg love jer for, man når en masse på ingen tid - jeg er fan!
Rigtig god torsdag til jer alle, Kys N.

Synes godt om

Kommentarer