Dreaming About Vacation // The Winners.

A Girl Like Her.

dd

large

sss

Jeg sidder lige nu, fuldstændig tom for ord og med tåre ned af kinderne, efter at have set en film, som virkelig har rørt mig, på så mange punkter! Jeg gav mig til at se filmen: “A Girl Like Her”, som handler om en der bliver mobbet og som vælger at begå selvmord, hvor man så efterfølgende opdager hun har filmet alt mobberiget, og så følger man det bare fra start til slut, samtidig med at man ser hvordan det hele har ændret sig efter hun er blevet indlagt.. De har sat filmen op på den måde, at det ligner en dokumentar film, og ser virkelig ægte ud – men det er jo også et kæmpe problem ude i verden, og noget der desværre sker hele tiden! Jeg må indrømme at det er virkelig langtid siden jeg har grædt så meget, og det er virkelig længe siden en film har ramt mig så hårdt, men den var så brutal og rørende.. Jeg er jo selv blevet mobbet næsten hele min skolegang – det stoppede først i gymnasiet, og jeg er kan ærligt sige, det er noget af det værste man nogensinde kan gå igennem.. Alt det jeg er gået igennem og er blevet udsat for, ville jeg ikke engang ønske for min værste fjende.. Nogle af tingene er jeg stadig ramt af i dag, og jeg har stadig onde drømme om alt det jeg er gået igennem, hvor jeg så vågner op med tåre ned af kinderne og en krop der er i chok.. Mobning er noget virkelig grimt og brutalt og noget der virkelig bare burde stoppes med det samme.. Folk ved ikke hvor hårdt det rammer en person, og de aner ikke de store ar de sætter i en persons liv.. Jeg synes det er så svært og hårdt at se, at det først går op for dem der mobber, at det er forkert, når en person ligger og kæmper for sit liv, efter hun eller han har begået selvmord.. Det synd at det først er der de indser at det de har gjort er forkert, og at de ikke kan gøre noget eller ændre det.. Generelt skal mobning bare stoppe, og det kan ikke gå for hurtigt!

Men hvis i virkelig gerne vil se en rørende og rigtig god film, som jeg synes at lærerne skulle bruge i undervisningen, så de kan vise hvor slemt mobning er, så smut ind på Netflix og se den, den hedder bare: A Girl Like Her.. Den er virkelig en anbefaling værd, men husk noget at tørre øjnene med, fordi det for du brug for.. Rigtig meget endda!
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dreaming About Vacation // The Winners.