A Day In My Life // Corona time

Her midt i corona tiden kan mange dage flyve afsted, uden man måske får lavet det hele store, og for nogle er det udemærket, mens det for andre (inklusive mig selv) kan være utrolig frustrerende. Jeg hader at komme ud fra mine vante rammer, og det er slet ikke let at hverdagen har ændret sig så markant, som den har.. MEN derfor sad jeg i søndags og tænkte det kunne være lidt sjovt at se, hvad man fik en dag her i krisen til at gå med. Fordi selvom ens hverdag har ændret sig markant, så har man måske fået skabt sig en ny hverdag, eller fået nogle nye ting at gå op i eller dagene til at gå med - og det tænkte jeg, at jeg ville vise jer her. Jeg vil gerne vise jer nogle små glimt fra min hverdag midt i corona krisen, og hvordan en 'typisk' hverdag ser ud for mig, nu hvor alting har ændret sig. Jeg har nemlig fået skabt nogle nye vaner/nye rutiner, som gør underværker for mig, og som samtidig gør jeg har en hverdag kørende og ting at stå op til.

... Jeg sætter altid min alarm til 06.30, for at starte min morgen ud med en god omgang træning. Jeg følger lige nu et program som søde Pamela har lavet! Hun sørger for hver søndag at smide et nyt træningsprogram ud som man kan følge og det er bare så lækkert! I kan finde det inde på hendes profil! Udover det så mødes min nabo og jeg altid i vores opgang klokken 08.00, og går os en lang morgentur, selvfølgelig med afstand. Det er en ting vi begge to er blevet utrolig glade for, som vi virkelig nyder hver morgen! Så får man lige vendt verdensituation, og starter morgen ud helt rigtigt.

... Efter gåturen tager jeg mig altid noget morgenmad, og i dag var ingen undtagelse! Min søde nabo havde bagt nogle lækre boller og lagt ude foran min dør, så det var det morgenmaden stod på + en kop kaffe ved siden af. Når jeg er færdig med det opdatere jeg lige min to do liste, og ser hvad dagen ellers skal bruges på. Det er noget jeg bruger rigtig meget her i Corona tiden, da det holder mig i gang, og jeg så samtidig også sørger for at have noget at lave. Den lille to do blok er fra Netto, og er købt i et sæt, med mange andre blokke - virkelig fin!

... Rigtig meget af den dag blev brugt på min fagprøve, som jeg er begyndt at skrive på, da det er mit sidste projekt og min sidste eksamen på min uddannelse. Den skal først afleveres i september, men jeg kan godt lide at være i god tid, og lige nu med den krise vi har, så er der ingen der ved hvad der kommer til at ske. Derfor bruger jeg lidt ekstra tid på den, også så jeg har noget at lave hverdag, og lige den her dag var der ekstra fokus på den. Det var om målgrupper jeg skrev om her, faktisk meget interessant og spændene.

... Resten af dagen blev brugt med et lille besøg omkring kl. 17.00, da statsministeren skulle holde tale 17.30, så derfor kiggede min søde nabo lige ind, for at se med og havde dermed nogle lækre iskaffer. Derefter fik jeg lavet noget aftensmad, set noget serie og arbejdet lidt på nogle små opgaver, og så gik dagen også med det.

Det er ikke sådan her alle dage ser ud, men det tidspunkt jeg står op på, min træning og min morgen gåtur, er en fast rutine og noget jeg gør hverdag. Det holder mig igang, og sørger for jeg stadig husker det er hverdag, men det er bare en ny form for hverdag. Udover det laver jeg altid en to do liste dagen før, så jeg husker alt det jeg gerne vil, og så jeg samtidig sørger for at holde mig igang, ellers kan man havne foran tv'et hele dagen med serier, og det er bare for kedeligt for mig.

Så det er hvad jeg får mine dage til at gå med, eller ihvertfald en af dem - håber det kan give en lille smule inspiration, ellers så håber jeg bare det var sjovt at se. I må meget gerne skrive nede i kommentaren, hvordan jeres dag ser ud! Træner i også? Laver i meget mad? Bager i? Jeg er lidt nysgerrig, så smid det gerne i kommentaren!
Kys og Kram N.

  • Update.

Synes godt om

Kommentarer