Status På Mit Knæ: Læge Besøg Og Muligvis Operation.

398 Dage Som Gidsel Hos Islamisk Stat // Vind 2 Billetter.

//Indlægget er sponsoret af Tikko.dk 

img_2d862113beea1eb92be40bc1720d6739

Det er ved at være et stykke tid siden sidst der var en giveaway her på bloggen, og derfor synes jeg det var på tide det skete igen, også så jeg kan takke jer for at være så fantastiske og følge med i mit lille univers hverdag! I dag er det dog en lidt anerledes giveaway, men stadig en virkelig spændene og god en, hvis jeg selv skulle sige det, og jeg ville selv virkelig gerne se det her foredrag, men jeg har desværre et andet event jeg også skal til samme dag, og jeg kender mig selv til at vide at jeg ikke kan holde til begge..

Men det i kan vinde i denne giveaway er 2 billetter til Daniel Rye’s foredrag, “398 dage som gidsel hos Islamisk Stat”, som finder sted Tirsdag d. 12 september kl 19.00 – 22 i Odense Koncerthus, og som er sponsoret af de søde mennesker hos tikko.dk

Daniel Rye som er freelancefotograf blev under en reportagetur i Syrien i 2013 pågrebet og taget til fange af Islamisk stat.

I 13 måneder blev Daniel holdt som gidsel af Islamisk Stat, og han var det sidste gidsel ud af 23, som slap levende derfra. Efter løsesumsforhandlinger får Daniel lov til at gå d. 19 juni 2014, hvorefter Islamisk Stat dræber de tilbageværeende gidsler, heriblandt amerikaneren James Foley.

Det man kommer til at opleve igennem hele foredraget er en sjældent gribende historie, hvor man kommer virkelig tæt på Daniel, og hvor han kommer til at fortælle hvad det vil sige at være gidsel hos Islamisk stat, hvordan mennesker overlever tortur og fangeskab, hvordan familien iværksatte en indsamling til løsesummen og hvor svært det var at vende tilbage til en ‘normal’ hverdag og meget mere!

Det er som sagt et virkelig spændene foredrag som jeg gerne selv ville med til, men som jeg desværre må takke nej tak til.. Men derfor skal i da stadig have muligheden for at opleve det, så som sagt i kan 2 billetter til foredraget, og det eneste i skal gøre for at være med i konkurrencen er:

-Følg min facebook side, som i kan finde lige her..
-Skrive en kommentar til indlægget, hvor i skriver hvem i gerne vil have med ind til foredraget, hvis i er så heldige at vinde + jeres email, så jeg kan kontakte den heldige vinder!

Men det er simpelthen de eneste 2 ting i skal gøre, for at vinde 2 billetter til et virkelig spændene og sikkert også rørerende foredrag!
Jeg finder allerede vinderen på søndag d. 3 september, så man skal skynde sig at deltage, hvis man gerne vil vinde! 🙂

Men jeg håber rigtig meget i har lyst til at deltage, og som sagt – tak fordi i læser med hverdag og kommentere, i er de bedste!
Kys Nicoline.

   

6 kommentarer

 • Sofie Amalie Lyck

  Ej hvor spædende, det gad jeg godt hører om!! Har lige købt hans bog, så det ville være fantastisk at vinde de billetter! Jeg vil tage min mor med, da jeg gerne ville dele oplevelsen med hende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg vil gerne dele oplevelsen med min kæreste. Det lyder som et super spændende foredrag😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg vil tage min veninde med. Jeg har længe tænkt på at høre foredraget. Krydser fingre!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Ville være fedt at vinde, har læst bogen og det var virkelig frem med klenex,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigmor Aaen

  Ville gerne dele den sammen med min veninde Tanja, fordi vi begge har læst hans bog og finder ham utrolig interessant! – E-mail: rigmoraaen@outlook.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura W

  Jeg vil tage min kæreste med, hvis jeg er så heldig at vinde 🙂 <3 Kram til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status På Mit Knæ: Læge Besøg Og Muligvis Operation.