Im going to...

//Billeder lånt af google.

SIDE, I TYRKIET!

Haha, det er nemlig rigtigt! Om kun cirka 13 dage, fra i dag, sidder jeg nede i varme og overdrevet skønne Tyrkiet - mere præcist en by ved navn Side, og jeg glæder mig! Jeg skal for første gang i mit liv, ud og flyve og faktisk en del længere væk end normalt.. Siden jeg har været helt lille, har vi altid taget til Italien, så det er lidt mit andet hjem, men i år skal der prøves noget nyt! Så hele min familie og jeg smutter til Tyrkiet og jeg glæder mig! Det bliver fedt at opleve noget nyt, opleve en ny kultur og bare få en masse sol + all inclusive!

Så ja det er mine store ferie planer, og jeg glæder mig og er så småt begyndt at ligge ting frem, og lave en liste, så jeg husker det sidste! Men ja det er bliver dejligt med noget ferie, en ny kultur og generelt bare familie hygge!

Nogle af jer som har været i Side før, og som måske kan anbefalde noget? Alt tages imod med kyshånd!
Kys og kram N.

Synes godt om

Sunday mood.

Når søndag er blevet brugt på de mest fantastiske ting, og man bare føler sig helt rolig og får slappet max af! Jeg har fået taget en tidlig morgen dukkert i Vejle Havn (Elsker det!), fået gjort hele lejligheden ren, fået handlet, fået shoppet en lille smule og ellers bare slappet af med Netflix i fjernsynet.. Søndage sådan her er bare skønne, og så føler man sig endnu mere klar, til en ny uge i morgen, som allerede kalder 04.45, hvor træningen skal klares! Udover det er der kun 2 uger til jeg rejser på ferie med min familie, til skønne Tyrkiet og jeg glæder mig!

Hvordan har i valgt at bruge jeres søndag?
Kys N.

Synes godt om