Århus Is Calling // Vintage shopping, coffee date & Bestie Time.

//Billeder lånt fra Pinterest og weheartit.

Halløjsa skønne piger og glædelig søndag til jer!

Jeg håber solen også stråler hos jer og vejret er i top, fordi det er det virkelig her i Vejle, og det er virkelig varmt - allerede klokken 10.00 var her 30 grader, så husk nu den solcreme, fordi solen er virkelig fremme og brændende! Samtidig håber jeg i alle sammen har haft en god weekend, og så småt er ved at være klar til en ny uge, som venter rundt om hjørnet! Jeg har haft en stille og rolig, men skøn weekend, som er nydt med mennesker jeg holder af. Fredag var jeg sammen med min skønne nabo og veninde Sabrina næsten hele dagen, hvor vi var ude og spise frokost og senere drak drinks på altanen og spillede kort.. Det var en dejlig dag/aften og jeg ramte først mit hjem 01.30, så det viser vist bare hvor skønt det var - jeg sætter stadig kæmpe pris på hun er flyttet ind!

Lørdag stod på lidt praktisk, hvor jeg startede ud med en lang gåtur på 8 km og senere fik lejligheden lige en sving om, og ellers hyggede jeg mig bare på altanen og senere sofaen, og gav mig selv lidt kærlighed med god mad og en ansigtsmaske! Det skønt noglegang bare at være en selv, og nyde roen omkring en, og bare lave ingenting - men samtidig få lavet noget. I dag har jeg fået gået en lille tur i varmen + fået handlet det ind jeg manglede, og ellers skal resten af dagen bare bruges på altanen, fordi det er for varmt til andet.. Lige nu har jeg heldigvis skygge på altanen, så det nyder jeg fuldt ud!

I morgen er en dag jeg har glædet mig til siden min veninde og jeg aftalte det, vi skal nemlig en smuttur til Århus! Min skønne nabo og veninde, Sabrina, skal nemlig op og have fjernet sting efter hendes operation, og i stedet for bare at tage hjem efter igen, så aftalte vi at tage på genbrugsshopping - så det skal vi i morgen, og det bliver simpelthen så fedt! Vi skal afsted tidligt, og det bliver bare mega hyggeligt - og ja jeg kommer til at vlogge hele dagen, det er ihvertfald planen, så i kan glæde jer til en lille vlog fra mig, meget snart!

Men nu hvor vi skal afsted, er der så nogle af jer der måske kender til nogle af genbrugsbutikkerne/vintagebutikkerne deroppe, og kan anbefalde nogle af dem, og sige hvilke vi bare SKAL BESØGE?! Det ville være en kæmpe hjælp, så fyr gerne alle jeres anbefalinger af!

Forsat god søndag til jer alle, og som sagt, bare fyr alle jeres anbefalinger af - det vil være en kæmpe hjælp!
Kys N.

Synes godt om

Mirror Mirror On The Wall.

//Lavet i samarbejde med BGA Nordic.

Spejl - her // Spejl her.

Spejl - her.

Kender i det med at få lysten til at ændre nogle få ting i lejligheden, men vide det ville gøre den store forskel? Det jo ikke fordi man behøves at skifte det hele, for at få det til at se anerledes ud, noglegange er det bare nogle få ting man behøves, men som kan gøre det hele ser nyt ud! Jeg har allerede fået gjort en del ved mit soveværelse siden jeg flyttede ind, og er virkelig blevet vild med det, men nu er der en ny ting, som skal ændres! Jeg har lige nu et spejl fra Ikea, et meget klassisk og populært fra dem - det er et langt, hvidt gulv spejl, som endelig passer meget fint ind i rummet, men nu vil jeg gerne have det skiftet til et mere specielt og moderne et - et der måske ikke behøves at stå på jorden eller være langt.

Her kommer BGA Nordic ind i billedet, som er en familie virksomhed, som startede tilbage i 1993. De har butikker rundt omkring i Sverige og Norge, men også en hjemmeside, hvor de sælger nogle virkelig lækre spejle - tjek det ud her, men også en masse andet! Men deres spejle er virkelig fine, og leveringstiden på dem er ikke særlig lang + man kan vælge spejle i alle slags størrelser og selv ønske noget, hvis der er en størrelse, der ikke er der - så smart!

Men som sagt har jeg forelsket mig i 3 af deres spejle, og det er dem i finder oppe på billederne! Det lille spejl der kan stå, kunne være så smart ude på badeværelset, eller hvis jeg sidder ved et bord og ligger make-up og de andre 2 er bare mega fine, og ville passe så perfekt ind i soveværelset! Jeg er blevet ellevild med runde spejle, hvorfor? Det ved jeg ikke, men de smukke - specielt det i guld, der hænger!

Så hvis i leder efter et spejl til jeres hjem, eller vil lave en lille forandring, så tjek deres hjemmeside ud, fordi de har de lækreste ting, specielt med spejle!
Men hvad tænker i, er de ikke fine, de spejle jeg har fundet? :)
Kys N.

Synes godt om

En operation + sygemeldelse.

Nu har bloggen formået at stå stille i lidt over en måned, og det er der flere grunde til - en af de helt store, er en operation, der kom i starten af juni, som ikke var planlagt, men akut! Som i måske har kunne læse tidligere, har jeg døjet rigtig meget med min ene finger på min venstre hånd, som sov konstant, gjorde ondt og var helt umulig - jeg kunne intet med den! Det endte med en masse undersøgelser, og senere en operation, hvor de skulle ind og hjælpe en nerve, som havde det rigtig svært - men som nu er i bedring!

Grunden den operation har jeg ikke måtte bruge min hånd det første lange stykke tid, men har nu fået fjernet sting og fået den store forbinding af, og skal stille og roligt igang med at bruge hånden igen! Den er stadig øm, og som i kan se er såret stadig tydeligt og ømt, MEN det går fremad, og selvom fingeren stadig er øm og uduelig, så gør den også små fremskridt.. Små skridt, men som gør mig glad! Jeg er dog sygemeldt 3 uger i nu, da jeg intet må løfte med hånden eller generelt gøre - den er stadig ny opereret, så alt med måde - men fingeren er stille igang igen, og jeg laver hånd gymnastik hverdag.. Som sagt små fremskridt! Men nu hvor jeg skal gå hjemme og nærmest må ingenting.. hverken arbejde eller træning, så ville jeg gerne tilbage til jer igen, og få startet bloggen op, fordi i har været savnet, BIG TIME!

Så det er altså derfor her har været stille, men jeg begynder stille at komme på benene igen, og hånden vil samarbejde mere og mere - så jeg er glad + vejret udenfor er jo fantastisk, og nydes fulgt ud!
Nogle af jer der har haft problemer med hånden før, eller som kender til problemet? Og nyder i også den dejlige varme? :-)
Kys N.

Synes godt om