En lille update fra Instagram.

Hej dejlige mennesker.
Klokken er kun 20.52, og jeg befinder mig allerede under min dyne, og ligger bare og slapper af med venner i baggrunden, og prøver at bearbejde en dag, som på mange områder har været god og så knap så god. Jeg har været på arbejde i sølle 3 timer, som har været hurtig og effektiv, og derefter på Kolding sygehus, som gik knap så godt.. Dog var dagen efter det meget god, da jeg var sammen med min skønne mor, hvor vi tog rundt og fik shoppet lidt i Kolding storcenter, og jeg fik sluttet dagen af, med en lang gåtur her i Vejle, med min skønne nabo Sabrina!

Som mange af jer måske kan huske, hvis i følger lidt med inde på min Instagram, NicolinePraus, og ellers her på bloggen, så har jeg længe døjet med en dum finger, over på venstre hånd, som sover konstant, ikke kan føle noget og som dunker og gør ondt.. I dag var jeg så ENDELIG inde og få lavet en undersøgelse på nerverne i hånden, som man gør ved at sætte stød til dem og se hvordan de reagere.. Det var virkelig ubehageligt, voldsomt og det gjorde ondt, men igennem det, det kom vi.. Dog var resultatet ikke som jeg havde håbet, da sygeplejersken desværre kunne se noget på fingeren, endda 2 af dem, og at det ikke så for godt ud, men at lægen i næste uge ville fortælle mere, og så tog vi den derfra.. Jeg må ærligt indrømme jeg synes der er langtid til onsdag nu, hvor jeg først kan komme op og få svar.. Jeg er snart træt af at vente, og rende rundt og have ondt - det har stået på i snart en måned, og det bare ikke behageligt.. MEN forhåbenligt er der snart en ende på det hele, og en løsning, så jeg kan få det godt igen, og kan bruge fingeren optimalt, fordi lige nu.. der er den nul og niks.

Meeeen udover det, så vil jeg bare sige at jeg er mere aktiv lige nu, inde på Insta end her, da jeg har haft fart overfeltet og ligget med sygdom + været på skole, så der har været nogle travle uger.. MEN ud fra instagram, kan i se jeg har fået smidt en del selfies op (er blevet ekstremt glad for spejl helkrop selfies!), taget nogle fine billeder af de smukke spænder fra altid skønne Suiava, været ude og spise for første gang på Århus Street food (så lækkert!) og modtaget nogle lækre hårprodukter fra Amaze press & Stuhr, som jeg glæder mig til at fortælle jer mere om! Så meget er der da sket, og jeg prøver også at opdatere noget mere på Insta, og gå op i kvaliteten - så jeg håber i vil følge med derover, i skal ihvertfald være så hjertelig velkommen!

Meeeen nu vil jeg få lukket min pc ned, sidde min alarm til klokken 05.00 i morgen - så jeg kan nå en morgen træning inden arbejde, og ellers bare få en dejlig lang nattesøvn, hvor min energi kan blive opladet igen, til en ny og spændene dag i morgen, hvor Odense kalder, til en skøn weekend i familiens tegn!
Noget spændene i skal i weekend? Måske også besøge familien, eller? :-)
Kys og Kram N.

Synes godt om

Met Gala 2019.

//Billederene lånt inde fra British Vogue.

The Met Gala 2019 var at finde over i USA natten til i dag, og jeg skal ærligt indrømme, det er nok et af de shows, jeg ser mest frem til, på hele året - fordi den røde løber der, er crazy! Det er virkelig der du kan finde de smukkeste og vildeste kjoler, og samtidig også finde nogle, hvor man bare sidder og tænker: "Og hvad skete der så der?!" - det er virkelig crazy!

Jeg var selv en smule spændt på den røde løber, da rygterne gik på at Justin Bieber og Hailey Bieber ville dukke op sammen, og stå på en rød løber, for første gang som et gift par, men det skete desværre ikke.. Hailey dukkede op alene, men strålede stadig som aldrig før, og hendes mand, Justin Bieber, heppede på hende hjemmefra - men jeg glæder mig stadig til den dag det sker! Dog vil jeg ærligt sige, at en af mine favoritter den aften var virkelig Hailey, fordi shit hun strålede på den løber, og passede så fint ind! Enkelt men stilrent, og som så mange skrev, så lignede hun den smukkeste Barbie, du nogensinde ville finde!

En af dem som virkelig gjorde indtryk og tog den røde løber med storm, var selvfølgelig Kendall & Kylie, fordi shit de for vilde - se lige de kjoler! Generelt gjorde hele familien en kæmpe indtryk på den røde løber, men det gør de hvert år! Men lige de her kjoler er for vilde, det jo helt vildt! Og så, så min lille søde mand, Shawn Mendes, jo heller ikke værst ud, elsker virkelig hans outfit - dog er jeg ikke så stor fan af håret, meeen ellers spot on!

Nogle af jer der går op i kjolerne på The Met Gala, og hvis - hvilken en var jeres favorit? :)
Kys og Kram N.

Synes godt om

Farvel Til Et Stort Kapitel I Mit Liv..

​Jeg havde ikke troet at jeg nogensinde skulle skrive det her indlæg, og det har aldrig været min plan, men efter den nyhed som er ude nu overalt, så har jeg simpelthen nogle ting og følelser jeg skal ud med! Aldrig nogensinde havde jeg troet jeg skulle sige 100% farvel til et firma, som på mange punkter har betydet alt for mig, og som har gjort mig til det menneske jeg er i dag, og skubbet mig hen mod det, jeg skal uddanne mig til. Jeg tænkte så sent, som i mandags, på det her firma, og snakkede med min mor om, hvor godt og sjovt det en dag kunne være, at vende hjem til - tilbage til alle de skønne mennesker der er, smykkerne og historien bag.. Generelt det hele, og jeg mærkede glæden ved, at det måske en dag ville ske, at jeg måske en dag ville vende hjem til min familien - men så forsvandt den drøm i dag.. Dyrberg/Kern er gået konkurs, min anden familie er væk, og kommer ikke tilbage. 

Da jeg sad og læste artiklen her til aften, var det virkelig med en klump i halsen, og med en lille tåre i øjet, fordi hvor gør det endelig ondt, at miste noget, som har haft en kæmpe betydning for ens liv! Dyrberg/Kern har været mit liv i halvanden år, hvor jeg var ved firmaet, og det er deres skyld, at jeg den dag i dag står og er ved at uddanne mig som salgsassistent, fordi de viste mig en verden, hvor jeg hørte til og hvor jeg skulle være, fordi det her var jeg god til! I halvanden år knoklede jeg for dem, og rejste hele Danmark rundt og solgte smykker som aldrig før, jeg stod der endda og hjalp dem med at pakke vores butik ned, da de lukkede i Magasin i Odense.. Jeg har været med til det hele, men da jeg forlod butikken juli sidste år, var det med et "vi ses" og ikke et farvel.. Et farvel havde jeg aldrig troet det skulle blive, fordi det kan jeg ikke - det har det her firma betydet for meget for, til mig. Dyrberg/Kern er ikke et firma man bliver en del af, men en familie.. Jeg har elsket alle mine arbejdsdage, alle kunderne og alle medarbejderne! Jeg har elsket hver og en dag, og det er det jeg græder over nu.. Alle smykkerne som nu ikke skal shine mere, og som har været noget af det smukkeste! Jeg kommer til at gemme mine nu og aldrig gå af med dem, fordi de har historie! Hver og en af sin egen lille ting, og jeg elsker dem - Dyrberg/Kern var smykker for mig, fordi de var unikke og specielle.. Det forfærdeligt at sådan et smukt firma, som virkelig har historie bag sig, og som har udviklet mig MARKANT, skal lukkes ned.. Det er på grund af Dyrberg/Kern, at jeg blev mere selvstændig, at jeg turde være mere mig selv og tro på mig selv.. De har været grund til så meget, og jeg står virkelig i gæld til dem! 

Der er dog 2 mennesker lige nu, som jeg virkelig tænker på og sender mine varmeste tanker deres vej.. Det er selvfølgelig skønne Henning og Gitte, designerne bag firmaet. De 2 mennesker har jeg mødt op til flere gange, og man møder ikke skønnere mennesker! De er passioneret omkring deres smykker, de tænker stort og så drømmer de som ingen andre.. Jeg har været så betaget af de 2, og virkelig beundret deres værk og været så kæmpe stolt af, at jeg måtte repræsentere dem og sælge deres smykker! Aldrig har jeg strålet mere, end når jeg stod der i Magasin i vores lille shop, med alle smykkerne på! De 2 mennesker skylder jeg alt, fordi på grund af dem er jeg igang med salgassistent uddannelse, og på grund af dem, tør jeg tænke stort og tro på mig selv.. De er fantastiske, og de er med mig hverdag i mine tanker, og på min krop, fordi selvfølgelig går jeg med smykkerne i nu.. Once Dyrberg/Kern - Always Dyrberg/Kern. 

Så ja det er virkelig med blandede følelser at jeg nu ved at Dyrberg/Kern er slut, fordi jeg havde et lille håb om engang i fremtiden, at jeg skulle tilbage og hjælpe dem igen, og være sammen med de fantastiske mennesker bag - men sådan skulle det ikke være.. Dog vil jeg altid have dem med i hjertet, og de vil altid have sat et helt specielt spor i mig, fordi jeg har meget at takke dem for, de er fantastiske - hele firmaet bag! 

Er der nogle gode minder i har med dette skønne firma, elle måske et specielt smykke i kunne lide? Skriv det gerne i kommentaren, så vi sammen kan hylde og mindes dette fantastiske firma!
Kys og Kram N. ​​

Synes godt om