Lately. // Træning, Arbejde, Intet tv, træning og lidt mere arbejde.

..... Og sådan er det bare mit liv ser ud, lige nu ihvertfald! Dagene flyver bare forbi mig, og alt det jeg endelig gerne vil bruge noget tid på (som fx bloggen), det når jeg ikke, fordi jeg har 1000 andre ting jeg skal og når dagen så er omme, så er jeg træt, og kravler stille og roligt og TIDELIGT i seng... Men okay, mine dage starter også 05.00, hvor træningen kalder.

Man kan sige at jeg er selv med til at planlægge min dag, så det er jo lidt min egen skyld at jeg ikke får opdateret herinde, men for at være ærlig, så har jeg haft travlt og virkelig været en stresset person, som endda noglegange har været ved at kaste det hele i ringen og give op - men sådan bliver det aldrig, fordi jeg er en fighter og kæmper til det sidste! Nu begynder det heldigvis også at blive lysere om morgen og senere mørkt, hvilket altid giver mig lidt ekstra energi og overskud til at kunne og ville mere, så det er kun skønt! Sommer og forår, kan bare noget magisk og jeg elsker det!

Men ja jeg har det godt og ja livet går virkelig hurtigt i øjeblikket og selvom det kan være svært helt at følge med, så elsker jeg det - det gør jeg, og det dejligt med fart, selvom det noglegange godt måtte sætte tempoet ned, bare lidt.. Og noglegange måtte der gerne være lidt flere timer i døgnet, men vi kunne alle drømme og håbe, men vi ved godt det kommer aldrig og sådan er livet - men jeg har det godt, travlt - men godt! :-)

Hvordan har i det derude? Læser i stadig med, eller? Husk jeg opdatere en del mere inde på min Instagram (Nicolinepraus), så tjek den ud, hvis i gerne vil være med, hele tiden og overalt!
Kys og Kram N.

Synes godt om

Beautiful Pieces.

//Reklame for Hunkemøller.

Blå sæt - her // Sort sæt - her.

​Godaften piger. 

Blonder, blonder og atter blonder er noget jeg virkelig elsker for tiden, og noget jeg køber ret meget af, eller ihvertfald kigger efter! Blonder er bare noget man aldrig bliver træt af, og heller ikke i nattøj/undertøjssæt, fordi det er bare lækkert! Jeg har fundet 2  fine sæt fra Hunkemøller, som bare er så lækre at have på, men også bare generelt smukke.. Det blå er fra deres nye kollektion, og som er så fint med alle detaljerne og farven, virkelig forårsagtigt! Det sorte er mere et klassisk sæt, med fine detaljer og kryds på ryggen, og ja - noget alle piger, bare burde have i deres garderobe! Jeg er ihvertfald glad for mine 2 sæt, og bruger dem ofte, også bare til at tulle rundt i - fordi man føler sig lidt mere feminin og pæn, uden man skal vise sig for nogle.

Lige nu ligger jeg på sofaen, og har lige spist det lækreste Sushi i verden, som jeg har haft en craving på hele ugen! Der ligger det fineste sted tæt på hvor jeg bor, her i Vejle, som laver det lækreste Sushi og det er altså bare lækkert! Nu skal resten af aften bruges her på sofaen med lidt bland selv slik, og ellers bare ren ro og hygge - da jeg desværre har ligget syg igår og det meste af natten, så jeg slapper bare af nu og plejer mig selv - men det også dejligt! 

Hvad synes i om de 2 sæt?​ Er de ikke bare fine? 
Kys Og Kram N. ​

Synes godt om

What I Am Dreaming About Right Now.

1 - her // 2 - her // 3 - her.

Lige nu ville jeg virkelig snart ønske at solen ville blive her fast, og graderne stille og roligt ville begynde at stige, og sommeren ville komme! Jeg ved godt vi stadig kun er i marts, men jeg længtes virkelig efter de varme sommerdage, mad på altanen og bare ben! Generelt alt ved sommeren og solen, fordi de her grå og triste dage, med regn on and off er virkelig trælse, og kan virkelig påvirke ens humør - ihvertfald mit! Det er vildt hvor meget enes humør kan ændre sig, når solen bare er fremme.. Det hele føles lige 1000 gange lettere!

Jeg har i øjeblikket gået og drømt lidt om en speciel trend, som har været her et stykke tid og som jeg virkelig har forelsket mig så meget i her på det sidste, nemlig de mange halskæder, i flere længder trenden! Jeg har seriøst sukket over alle der har gjort det eller går med det, og synes det er noget af det fineste! Jeg vil gerne se eje nogle af dem i ser oppe på billederne, som er fra Aliexpress, og jeg tror den dyreste koster 8 kr - hvilket er ingenting jo! Jeg overvejer også bare at klikke alle 3 hjem, da jeg virkelig er forelsket i den trend, og sagtens kunne se mig selv med den.. Min yndlings er nok den første eller sidste.. Så smukke!

Lige nu ligger jeg i min seng, med et stort glas vand og en lille pose bland selv slik, og slapper bare af - med Anna Pihl kørerende i baggrunden (verdens bedste serie nogensinde, på tv2!). Jeg har haft en ret chill weekend, med oprydning, familie, Tyskland og en masse praktisk, og er nu klar til en ny uge i morgen, kl 05.00 - hvor træningen kalder, og det bliver godt!
Men hvad siger i til halskæderne og til den trend? Et go eller no go?
Rigtig god søndag alle sammen!
Kys N.

Synes godt om