Healthy Muffins With Banana And Apple.

2. Advent Giveaway and the winner from the first.

Hey Sweeties!

Så blev det den 2 advent, og jeg skal lige love for at tiden flyver afsted! Jeg er næsten lige kommet hjem fra arbejde, så min 2 advent har ikke stået på noget spændene – andet end at pakke en masse julegaver ind for kunder, men det er nu også lidt hyggeligt! Men nu hvor det er den anden advent kommer der også en ny giveaway på bloggen, men før den – så skal vi da lige have fundet en vinder af den første! Først vil jeg lige sige tusind tak til alle jer som deltog, det varmer altid mit hjerte – og det betyder virkelig mere end i tror! I er virkelige de bedste læsere i verden, men lad os finde en vinder – så vi kan komme igang med den næste!

Vinderen af et Iphone 7 cover + et net, er:
Camilla!

Så stort tillykke til dig Camilla, jeg skynder mig at sende en mail til dig, så jeg kan få din adresse osv.. Men nu til det i kan vinde denne uge, og måske har i allerede luret det lidt via billederne – men det er en kalender! I kan nemlig vinde denne flotte kalender fra Artboxone, som indeholder en masse søde og virkelig gode citater – så man hver måned for et nyt citat at leve efter! Og så er den samtidig virkelig sød, og man kan gemme billederne bagefter, hvis man skulle få lyst.. Jeg har selv en der minder om, og jeg er utrolig glad for min – så jeg håber også i synes det er en fed ting i kan vinde!

Det eneste i skal gøre, for at være med i konkurrencen er:

– Like min facebookside til bloggen, som i kan finde lige her..
– Like Artboxones facebookside, som i kan finde lige her..
– Skriv en kommentar her til indlægget, hvor i skriver hvor i ville hænge kalenderen henne hvis den blev jeres + jeres email, så jeg kan kontakte vinderen!

Jeg trækker vinderen på næste søndag, hvor den næset giveaway vil blive sat igang, så jeg håber i har lyst til at være med – det jo altid dejligt med en lille gave til sig selv her i December, og igen stort tillykke til Camilla!

Jeg håber i alle sammen har haft en god 2 søndag i advent, og nyder december som bare flyver afsted! I morgen skal jeg noget mega spændene i Århus, som omhandler min blog og jeg glæder mig til at fortælle jer meget mere om det! Jeg overvejer at lave en vlog over i morgen, men ved det ikke helt i nu.. hvad synes i? Men har i lavet noget spændene i dag, eller har det bare været en helt normal søndag for jer?

Kys Nicoline.

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Healthy Muffins With Banana And Apple.