Giveaway: Vind Et Cover Til Din Macbook.

10 Ting I Måske Ikke Vidste Om Mig.

dsc_7668

Jeg tænkte at eftersom bloggen er vokset en del på det sidste og der er kommet flere læsere til, at det var på tide med et 10 ting indlæg, og denne gang 10 ting i måske ikke vidste om mig.. Jeg har længe gået og tænkt over det her indlæg og over tid fået skrevet en masse ting ned, og nu er det altså blevet til et indlæg, så jeg håber i har lyst til at lærer mig lidt bedre at kende, ihvertfald også med sjove facts! Jeg lavede et indlæg tidligere, som minder rigtig meget om det her, som i kan finde lige her.. Hvis der er nogle af tingene i måske godt allerede vidste, så skriv lige hvor mange i vidste ud af dem alle sammen i kommentaren – jeg vil da gerne lige vide hvor meget i kender mig eller måske stalker mig 😉

  1. Jeg elsker Disney film, men specielt filmen Biler, eller som den hedder på engelsk cars! Jeg elsker virkelig den historie, og så elsker jeg lynet Mcqueen! Jeg kan ikke sige hvorfor jeg er så forelsket i den film, men det er jeg bare og jeg vil så gerne ind og se biler 3, som kører i biografen lige nu! OMG!
  2. Jeg hader edderkopper, og kommer aldrig til at elske dem – som i aldrig! Jeg må indrømme det er blevet bedre efter jeg er flyttet hjemmefra, fordi jeg nu er alene med dem, og ved at hvis jeg ikke fjender den så gør ingen – men nej det bliver aldrig kærlighed, ALDRIG!
  3. Jeg har aldrig været den store kaffedrikker, men efter jeg er startet på mit studie, så drikker jeg kaffe konstant, og jeg elsker det! Her fornylig er jeg også begyndt at drikke sort kaffe, og hvor er det bare lækkert – specielt om morgen! Kaffe er jo det vildeste – kæmpe fan!
  4. Jeg er en kæmpe drømmer og har så mange ting jeg gerne vil opnå her i livet, og det er drømmende som holder mig igang – specielt når jeg er langt nede eller er klar på at give op! Uden dem, ville jeg slet ikke være hvor jeg er i dag..
  5. Jeg har tabt 45 kg på 1 år, og har desværre derefter været ramt af anoreksi, hvor jeg til sidst kom så langt ned det handlede om liv eller død, men jeg er tilbage på normal vægt, og er mega stolt over hvor langt nede jeg har været og hvor jeg så er nu – troede ikke jeg ville overleve, men det gjorde jeg og det sætter jeg virkelig pris på!
  6. Jeg har faktisk aldrig rigtig haft en kæreste, selvom jeg er 21 år gammel – jo hvis man skal tælle et lang distance forhold med, som varede 1 år, hvor han boede i USA og det hele foregik over skype, facebook os – men ellers ikke..
  7. Jeg er en person som har sin egen mening, og jeg er ligeglad med hvad folk tænker eller siger omkring den – jeg ved hvad der er rigtig og forkert for mig, og det kan folk ikke lave om på!
  8. Jeg er stadig en Belieber af hjerte, selvom Justin ikke hænger overalt i min lejlighed og selvom jeg ikke stalker ham så meget mere eller lytter til hans musik, så vil jeg altid være fan af ham, og når han kommer til DK igen (hvis han gør), så er jeg klar!
  9. Jeg elsker undertøj og specielt mærket Victoria’s Secret! Jeg kunne seriøst købe alt hos dem, og bruger altid mine penge inde i deres butikker i København, når jeg er derover – elsker elsker elsker det!
  10. Jeg har en stor drøm om at blive designer og have min egen tøj kollektion, og begynder allerede ligeså stille på den, så nu må vi se hvad der sker, men jeg har en masse fede ideer, som jeg glæder mig til at få ud!

Det var lidt nye, anerledes og sjove facts omkring mig – hele 10 blev det! Måske var der nogle i kendte, og måske var nogle nye – men skriv gerne hvis i kendte nogle af dem, eller hvis i kan relatere til nogle af dem – måske er vi meget ens? Who knows 😉
Rigtig god aften alle sammen, og tak igen fordi læser med!
Kys Nicoline.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giveaway: Vind Et Cover Til Din Macbook.