I Will Never Go To That Place Again.

1. Advent Giveaway!

Hey Sweeties!

Glædelig første søndag i advent! Jeg har seriøst glædet mig så længe til denne dag, da det betyder vi er rigtig tæt på jul + fordi jeg jo har arbejdet på noget hemmeligt, som endelig kan komme ud – da det hele starter nu! Jeg har nemlig i samarbejde med Artboxone fået mulighed for at give jer en ting hver søndag i advent, så i simpelthen kan vinde en ting fra dem hos mig, alle søndage frem til jul! Det er forskelligt fra søndag til søndag hvilken ting det er, men det er alt sammen noget virkelig lækkert, og som jeg er sikker på alle kan bruge! Jeg er virkelig glad for den mulighed jeg har fået, og at jeg så kan glæde jer alle dage frem til jul – ihvertfald søndagene! Den første giveaway starter jo som sagt i dag, og det i kan vinde i dag er (også vist på billederne):

Et cover til en iPhone 7.
Net med et foto af London.

Det er 2 virkelig fede ting, og begge i en rigtig god kvalitet! Jeg har jo selv 2 covers fra Artboxone, og er utrolig glade for mine – så jeg er så glad for at jeg også kan give jer et!
Det eneste i skal gøre, for at være med i konkurrencen er:

– Like min facebookside til bloggen, som i kan finde lige her..
– Like Artboxones facebookside, som i kan finde lige her..
– Skriv en kommentar her til indlægget, hvor i skriver hvad i elsker ved julen + jeres email, så jeg kan kontakte vinderen!

Jeg trækker vinderen på næste søndag, hvor den næset giveaway vil siddes igang, så jeg håber i har lyst til at være med – det jo altid dejligt med en lille gave til sig selv her i December!

Men jeg håber i har haft en god første søndag i advent indtil videre, jeg har selv fået pyntet hele min lejlighed op og sidder nu bare i sofaen og slapper lidt af, inden jeg skal hjem til mine forældre og spise, da min far laver lækker steg i dag! Men jeg håber som sagt i har lyst til at være med, og kig forbi bloggen i morgen, hvor jeg fortæller om min dag i Tyskland igår – som nogle af jer måske så på min instagram!
Rigtig god søndag alle sammen!
Kys Nicoline.

   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Will Never Go To That Place Again.