10 facts about me // Get to know me.

Hello Sweeties! I dag tænkte jeg at i skulle lærer mig lidt bedre at kende, og selvom jeg længe har gået og troet jeg har lavet sådan et indlæg her før på bloggen, så er det faktisk aldrig sket - hvilket er en kæmpe fejl! Så i dag skal i altså lærer mig lidt bedre at kende, da jeg gir jer 10 forskellige facts omkring mig, og hvem jeg er som person! Nogle er måske lidt mere personlige, hvor andre bare er sjove, men det er altså en sjov måde på, hvordan i lærer lidt mere om mig og hvem jeg er, bag skærmen. I er selvfølgelig velkommen til selv at dele nogle facts omkring jer, nede i kommentarfeltet, så jeg måske også ved mere om hvem der læsere med - det kunne altså være lidt sjovt! Men lad os komme i gang!

1. Jeg elsker Pepsi Max!
- Og det er faktisk mere generelt alt sukkerfri sodavand, pånær coca cola zero! Jeg syntes ikke den smager af meget, men alt andet sukkerfri sodavand, det er jeg fan af! Faxe Kondi Free er altså også ret godt, men Pepsi Max er måske det du mest vil finde i mit køleskab, og det er altså også bare lækkert! Mums!

2. Jeg er superviser hos Pandora.
- Det ved i måske hvis i følger mig inde på Instagram (NicolinePraus), eller hvis i læser den lille boks om mig ude i siden, men ja jeg arbejder til dagligt hos Pandora i Odense, og elsker mit job! Smykker har generelt en speciel plads hos mig, og som i ved har jeg tidligere arbejdet for skønne Dyrberg/Kern, som jeg også var rigtig glad for, og som jeg kun stoppede hos, fordi de lukkede deres butik - men smykker er mit kald! Jeg elsker at rådgive, fortælle og vise forskellige sammensætninger, fordi ens outfit fungere altså bedst, hvis man har de rigtige smykker til - så det sagt!

3. Jeg er afhængig af kaffe!
- Og det er faktisk ikke engang løgn! Shit jeg drikker meget kaffe i løbet af dagen, og man finder mig også altid ofte med en kop kaffe i hånden, når jeg er ude og gå! Jeg elsker kaffe, og det gir mig bare en hvis form for glæde, og ro! Altid morgenkaffe, og det er vitterligt den bedste kop kaffe på hele dagen, armen jeg er lykkelig med kaffe!

4. Jeg elsker tøj, tasker, sko og selvfølgelig smykker!
- Da jeg flyttede ind i min nye lejlighed her i Odense, som er en 3 værelses fin lille lejlighed, så vidste jeg at det ene rum, skulle være et walk in! Og det er så skabt nu, og aldrig har jeg været gladere før! AAAH det er jo en hver piges drøm, og det er det rum jeg er mest stolt over i lejligheden, og det rum jeg elsker at være i og det rum der bare skaber så meget glæde! Der mangler nogle små finesser i nu, men vi er på vej og det rum er altså bare det bedste! Specielt når man har så meget tøj, hårpynt osv som jeg har, så det rart med et helt stort rum - yay!

5. Jeg elsker at være kreativ!
- Jeg har aldrig fungeret i skolen med tal eller fag som krævede jeg sad stille og læste eller koncentrerede mig, det var slet ikke mig! Men skulle vi klippe, klistre eller være kreative, så skal jeg love dig for jeg var vågen! Jeg har altid været den mest kreative i familien, hvor min lillebror har arvet det kloge hoved, og jeg elsker at skabe ting! Jeg elsker at sidde og skabe smykker, tasker, noget nyt tøj eller noget helt tredje! Jeg elsker bare at lave noget med hænderne, da jeg som sagt går helt død, når der skal kigges på tal.

6. Jeg er utrolig bange for edderkopper.
- Og det er ikke engang en overdrivelse! Jeg vil sige det er blevet bedre når jeg nu bor alene og er flyttet hjemmefra, fordi jeg er den eneste der kan fjerne dem nu, hvis de skal væk - men jeg er altså ikke fan af dem, det er jeg bare ikke! Ej hvor kan jeg hoppe rundt og skælde dem ud, og nærmest være sikker på de har en hel familie, som kommer og dræber mig senere! Edderkopper og generelt slanger og insekter, det fungere bare ikke for mig - nej tak!

7. Jeg er meget generet!
- Jeg kan virke meget generet og det er jeg faktisk også sådan mest i starten! Jeg kan godt virke lidt stille og tilbageholdende, lige når man først lærer mig at kende, men når man så har mødt mig 1-2 gange, så snakker jeg som aldrig før, griner og er helt vildt fjollet! Jeg tror nogle gange jeg har overrasket folk, specielt når vi ses 2-3 gang, men jeg er altså en lille fjollet pige, som elsker glitter, eventyr og alt der er lyserødt!

8. Jeg er har store mål for mit liv.
- og det lyder altid sådan lidt voldsomt når man siger det, men jeg er nok det man vil kalde en boss lady, og jeg har virkelig store mål og drømme for mit liv, og håber generelt på at kunne opfylde det hele. Nogle er lidt mere virkelige end andre, men hvad ville man seriøst være uden drømme? Det er dem der holder mig i gang, dem der får mig op om morgen, og dem jeg målrettet går efter. Jeg siger ikke at man nogle gange også skal være realistisk, men jeg tror nu mere på drømmene og det de kan gøre for dig! Rom blev jo heller ikke bygget på en dag, vel? ;-)

9. Jeg er et kæmpe familie menneske.
- jeg har heldigvis verdens bedste familie, hvis jeg selv skal sige det og jeg knuselsker dem mere end noget andet! Jeg er også som person et kæmpe familie menneske, og da jeg boede i Vejle, der manglede jeg dem ofte, og savnede jeg ikke kunne smutte forbi en omgang aftensmad, men det kan jeg nu og det er det dejligste nogensinde! Det er også skønt at jeg nu har min farmor tæt på mig igen, som jeg også bare kan smutte forbi og besøge - det er generelt det jeg elsker ved Odense C, alt og alle er tæt på en.

10. Surt slik, kaffe og chokolade er vejen frem til mit hjerte.
- hahahahahha, lige den sidste der måtte jeg altså have med, fordi det er så sandt! Hvis jeg skal blande noget slik, så ser man ofte chokolade og surt slik nede i den pose, gerne en masse surt slik! Jeg elsker det og spiser det gerne hver fredag, det er nærmest blevet en helt faktisk dato og glæde for mig! Fredag er altid bland selv dag! Yay!

Det var 10 facts omkring mig, og som sagt i må gerne dele nogle af jeres, eller måske så matcher vi på nogle? Er der nogle i kan genkende hos jer selv, eller er jeg bare lidt mere speciel? :-P
God dag til jer alle sammen!
Kys N.

Synes godt om

Kommentarer