10 facts about me - a little update.

Hello sweeties, og glædelig valgdag! Så er det simpelthen en betydningsfuld dag i DK igen, hvor man har mulighed for at sætte et kryds, og være med til at bestemme lidt - i hvert fald give sin mening til kende! Jeg var allerede oppe og stemme lidt i 9, da der ingen mennesker var, så det var hurtigt ude af verden og videre med ens projekter, fantastisk! Jeg har stemt helt anderledes i år end jeg plejer, men det føles fantastisk og jeg ved jeg har valgt rigtig denne gang! Jeg tror et eller andet sted jeg altid har vidst hvor jeg skulle stå, men først nu har taget modet og virkelig valgt at sætte krydset, så det var en dejlig følelse! Men jeg tænkte det var på tide vi skulle have en ny 10 facts about me, da jeg føler det er 1000 år siden jeg lavede en sidst, og der er jo kommet en del nye til! Hvis du gerne vil genlæse den sidste jeg lavede, så kan du finde den her.. Og lad os så komme i gang!

1. Jeg elsker podcast!
Og så er det faktisk ikke engang løgn! Jeg lytter til så mange forskellige podcast efterhånden, og der findes altså bare så mange gode! Jeg elsker at gå en tur og så lytte til dem, og bare fordybe mig væk! Dem jeg lytter intenst og fast til lige nu er: Selvstændig, Mørkeland, Gåsehud og Busigirl podcast.

2. Popcorn er min nye yndlings snack!
Og jeg spiser det nærmest hver aften, og noglegange i løbet af dagen. Jeg elsker de billig popcorn som kan købes i Fakta og Føtex til sølle 5 kr,de er altså kanon gode! Dem i fakta har helt sikkert 1 pladsen, de er gode saltet og jeg elsker dem!

3. Jeg drømmer om at komme til Paris og London.
Det er faktisk 2 byer der har stået på min liste i mange år, og som faktisk var planlagt i det år hvor corona ramte, og som så har gjort jeg ikke lige har prioriteret det + så har det ikke været en mulighed, da landet har været lukket ned. Jeg drømmer stadig om at besøge de byer, og havde da håbet det blev i år, men grundet den voldsomme stigning igen af smittede, så tror jeg vi siger 2022, og så lad os satse på det! Nu er vi også næsten ude af 2021, såååå....

4. Jeg elsker genbrug!
Det er faktisk en ting jeg virkelig elsker at bruge tid på, og jeg føler altid det er så spændene, fordi man ved aldrig hvad man finder. Jeg elsker genbrug, vintage og alt hvad der er under den kategori. Jeg elsker at besøge skønne butik karma, og bruge flere timer derude, og jeg har altså fundet mig nogle ret så gode ting! Samtidig er jeg kæmpe fan af røde kors, og har fundet ret så mange lækre mærker der, for ingen penge! Guldet er derude, man skal bare tage sin tid.

5. Kjoler er min ting.
Jeg har utrolig meget tøj i mit walk in (tak for mange år i mode branchen!), og det gælder alt fra kjoler, bukser, trøjer, strik osv. Men en ting der er min ting og som man altid nærmest ser mig i, det er kjoler! Jeg har utrolig mange, fra alle mærker og jeg køber flere - fordi jeg elsker det! Kjoler er bare blevet min statement, og alle ved bare det er en Nico ting, det virkelig sjovt!

6. Jeg elsker samfundsfag, og alt der har noget med vores samfund at gøre.
I og med det er valgdag, og jeg sidder lige nu og følger med i det store valg, så syntes jeg det her var en lille sjov facts, fordi den er ikke engang løgn! Jeg valgte Samfundsfag på A i gymnasiet, også selvom jeg så skulle have matematik B med, fordi jeg syntes det var det fedeste! Jeg elsker at diskuterer politik, og jeg elsker at følge med i vores samfund, og alt der har noget med det at gøre! Tro mig, jeg er ikke en sød en når der skal diskuteres politik, men jeg elsker det!

7. Jeg tænker på andre, før mig selv.
Jeg kan jo ikke vide om det er sådan folk ser mig, men jeg tror (håber) mine venner og familie kan skrive under på denne, fordi jeg har hørt den ret meget efterhånden. Jeg elsker at gøre alle andre glade, forkæle dem og værdsætte dem, før jeg overhovedet tænker på mig selv. Jeg bruger ofte alt min løn på alle mine venner/familie, og køber små gaver og ting til dem, før jeg tænker på mig selv. Det er ikke noget der genere mig, men sådan har jeg været siden jeg blev født, og det kommer nok aldrig til at ændre sig.

8. Jeg er utrolig følsom.
Det er en ting folk måske allerede ved nu, hvis de følger mig inde på Instagram (Nicolinepraus), men jeg er utrolig følsom! Jeg er en person der har mange følelser, og som tænker meget, føler meget og som generelt bliver utrolig påvirket. Jeg er nok det man vil sige meget sensitiv, selvom jeg ikke altid føler det. Jeg er også utrolig god til at læse mennesker, og ved ofte når et andet menneske ikke har det godt, og folks følelser og humør påvirker mig også ret meget, så det kan være svært i perioder.

9. Jeg sætter ofte for store krav til mig selv.
Og det ender ofte med jeg bliver skuffet. Jeg elsker at have travlt, have mange planer og ting der skal nås, og sådan er min hverdag også ofte, men shit hvor gør det ondt, hvis der lige er 1 ting på den liste, jeg ikke lige når. Uha der har jeg virkelig svært ved at tilgive mig selv, og får ofte dårlig samvittighed, og det bare træls! Jeg elsker to-do lister og har mange forskellige for ugen, men jeg prøver også at være mere realistisk - jeg kan altså ikke nå alt.

10. Jeg har altid været bange for mørket.
Lad os slutte 10 facts af med en lille sjov bonus ting, eller en lille sjov ting jeg faktisk har været siden jeg var lille - nemlig bange for mørke. Jeg har altid sovet med et lille lys tændt, og det har været noget der har fulgt mig, indtil jeg flyttede her til Odense igen fra Vejle, hvor jeg nu godt kan sove i helt mørke. Men indtil for kun 1-2 år siden, så sov jeg med en lille lampe eller lyskæde tændt, fordi alt andet skræmte mig.

Så det var lige en lille bonus/facts liste om mig til jer, også fordi der er kommet ret så mange nye til, så følte lige for at præsentere mig selv, bare på en lidt sjovere måde end normalt! Nu vil jeg se videre på det spændene og tætte valg vi har kørerende, fordi igen som jeg har nævnet tidligere, så synes jeg det utrolig spændende! Der er jeg altså lidt nørdet, og så vil også snart smutte i seng, så jeg kan blive klar til en dag i morgen, hvor jeg skal bruge en masse tid på at filme, både en vlog, ting til black friday og reels - så det bliver en sjov og kreativ dag, men også fedt og i kan glæde jer!
Rigtig god aften til jer alle, kys N.

Synes godt om